Фільтри
1 оголошення
1 оголошення
35 000 $
473 $/м²

Свято-Покровська вул., 3В

74 / 44 / 9 м²
1 поверх
2 сот
3 дні тому Дод: 4 міс. тому
Продаж частини будинку блочного типу, в самому центрі смт. Гостомель , вул. Свято-Покровська 3в , поруч з Алеєю Слави , новим парком, ринком. Є огорожа, погріб, власні ворота для заїзду у двір, також тимчасове накритя для авто. Будинок газіфікований, є котел з автоматикою, вода та каналізація центральні, електроенергія ( лічильник нового зразку). Підготовлений під ремонт Документи право власності нового зразку, як і технічний паспорт. За деталями звертайтесь по телефону..
Рієлтор
2 оголошення
350 000 $
1 842 $/м²

Патріотів, 25

БЕЗ КОМІСІЇ єОселя
190 / 70 / 40 м²
2 поверхи
6 сот
2 тиж. тому Дод: 1 міс. тому
Двоповерховий будинок у лісовій Бучі Загальна площа 190 м2 + балкон та тераса. Ділянка 6 соток. Раціональне планування: 3 спальні кімнати одна з терасою Будинок під чистовий ремонт Тепла підлога на обох поверхах Стяжка полу Штукатурка стін Розведено електрику та опалення Комунікації : ГАЗ Електрика Водопостачання - власна свердловина Каналізація - септик з перпливом Автоматичні ворота Крита парковка для автомобілей Безпечне та тихе місце для сімейного проживання, в'їзд через шлагбаум. Єоселя, сертифікат - так!
Рієлтор Сертифікований рієлтор АФНУ
АН SVOЇ
будинок за адресою мальовничий, 10 будинок за адресою мальовничий, 10 будинок за адресою мальовничий, 10
105 000 $
1 029 $/м²

мальовничий, 10

ВИГІДНО БЕЗ КОМІСІЇ єОселя CITY market КМ Таунхауси „Чеський двір“
102 / 49 / 32.6 м²
3 поверхи
1 сот
сьогодні Дод: 1 міс. тому
Будинок (таунхаус) внутрішній, теплий! Збудований з цегли, індивідуальне газове опалення! Усі комунікації централізовані! Три поверхи з ремонтом меблями і технікою. Класичний і затишний стиль ремонту! Комплектація – заходь і живи: - Холодильник - Посудомийна машина - Духова шафа - Мікрохвильова піч - Пральна машина. Система теплої підлоги + радіатори від двоконтурного газового котла! Розташований при в’їзді в Лісову Бучу зі сторони Києва. До метро 15 хвилин на авто! В пішому доступі річка, облагороджений парк і ліс! Без комісії для покупців! Телефонуйте!
Рієлтор
Сертифікований рієлтор АФНУ