188 000 $
1 843 $/м²
Київська вул., 3
ТОРГ БЕЗ КОМІСІЇ єОселя
102 / 40 / 35 м²
2 поверхи
8 сот
Будинок
3 кімнати
Євроремонт
сьогодні
1 тиж. тому
76 (сьогодні 7, вчора 6)
Опис
Хочеш жити в Києві у власному будинку, але без міської метушні?

Є рішення – власний будинок в селі Хотів ( локація супер) з ділянкою 8+ соток, до метро Теремки 10ХВ. Поруч є озеро для прогулянок та вилазок на природу.

Продається затишний двоповерховий екологічний будинок у мальовничому та зручному селі Хотів, Київська область біля великого та красивого озера на річці Віта.
Село вирізняється чудовою інфраструктурою на межі з Києвом (школа, дитсадок, нова та укр пошти, магазини, аптеки, спорт, стоматологія та інші зручні локації в 5 хвилинах від будинку), безпечним середовищем, поруч немає промзон та зручною транспортною розв'язкою (виїзд на одеську трасу, новообухівську трасу, в Київ на Заболотного з метрологічної вулиці та через село Новосілки , що забезпечує швидкий доступ до Києва та основних магістралей. Поруч ВДНГ, парк Феофанія, парк Пирогово, озеро риболовля, а також є багато торгівельних-розважальних комплексів Республіка, Мануфактура, Магеллан, Арт Молл, Домосфера, Атмосфера , Мегамаркет до яких до 15 хвилин на авто.
Цей сучасний котедж побудований у 2019 році по шведський технології із використанням екологічно чистих матеріалів і оснащений автономними системами водопостачання, електроенергії, опалення та септик, що гарантує незалежність і комфорт. Фундамент це тепла шведська плита у декілька слоїв, будинок в середині з дерево каркаса обробленого , утеплення 200мм мін.вата, інші шари це мембрани, пароїзоляція з вулиці корейський металосайдінг з гарантією 50 років, який легко миється, ні якої плісняви, цвілі не гниє!
Просторий будинок та компактний будинок без тепловтрат.
На першому поверсі два виходи (зимовий та літній). Вас зустріне велика кухня-студія з каміном обшита деревом зі скандинавською кухнею, телевізор та побутова техніка для кухні, а також є прихожа де зручно залишити взуття та верхній одяг з шафою купе, туалет та тех кімната. Другий поверх включає кімната спальня з, дитяча кімнат, гостьова кімната всі кімнати з вікнами на зелену зону, туалетна кімната з ванною , кладова для не сезонних речей!

Безпека: Відеоспостереження, сигналізація AJAX з підключенням до охоронних компаній датчики на вулиці та в будинку, протипожежні та проти затоплення датчики, а також реле для в’їзних воріт для зручного управляння з телефону, паркан по всій ділянці.
Опалення: Електрокотел Протерм 6КВ під’єднаний до водного теплого полу по всьому першому поверху цього вистачає для опалення 2 поверхів, також є пічка на дровах + готові на зиму дрова.
Електрика: 13кв , три тарифи день, ніч та на опалення в зимку, стабілізатор від стрибків напруги, який захищає електро прибори , генератор бензиновий Vitals 5.5.
Вода: Скважина 53 метри з потужним насосом, фільтрація води 1 стадія побутова та 2 стадія питна (осмос).
Септик: 10 кубів
Кондиціонер : Vestfrost потужний
Під’їзд до ділянки : Асфальтований
Доп. Інтернет провайдер та вивіз сміття
Майстерня: 18 квадратів під інструмент, садових речей, автошин та іншого.
Сусіди: Побудувався та постійно проживає, адекватні та приємні є спільна калитка.
Документи: перевірені - готові до оформлення на нового власника.

Будинок розташований на великій доглянутій ділянці 8 соток, де є зона для відпочинку, спортивна зона, дитяча зона, сад і місце для барбекю. Ділянка повністю закрита по землі та зроблено водовідведення дощової води , під час потужної зливи вода не стоїть : фем на бетонній основі, газон та італійські лотки з кварцевим екологічним камінням, які витримують навантаження вантажного авто і є гарними під парко місця їх може буди на 8 авто або легка конструкція наприклад майстерня або інші споруди . Авто навіс під 2 автомобілі, літній дерев’яний навіс.
Це ідеальне місце для сімейних зустрічей та відпочинку на свіжому повітрі. Завдяки власному джерелу води та автономній електроенергії, ви можете жити з максимальним комфортом і незалежністю від зовнішніх ресурсів.
Життя у Хотові поєднує в собі зручність міста та спокій природи – це безпечна долина захищена від повені та стихій, а також комфортне середовище для всієї родини, де ви знайдете усе необхідне для життя та відпочинку, залишаючись поруч із Києвом.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 3 кімнати. Матеріал стін - каркасно-монолітний, фундамент будинку - залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 8 соток. Висота стелі 3 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 2 метрів. Газу немає. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел електричний. У будинку 2 роздільних санвузла, туалет / ванна. Сантехніка нова. Вхідні двері залізні, сходи дерев'яні. Покриття підлоги - плитка, є підігрів підлоги. В будинку немає балконів. Тип кухні - кухня-студія. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Покриття даху - черепиця. Тип огорожі - залізобетон. У будинку є Телевізор, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники. Будинок побудований в 2019 році. Своя каналізація. На території ділянки є сад, город. У будинка 1 власник. Загальний стан будинку - Євроремонт. Автопарковка, Можливість прописки. Поруч є зупинки, супермаркет, річка / озеро. Будинок приватизований. Торг доречний, Прямий продаж. Сантехніка нова. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Без комісії
Level Group
Верифікований профіль
2
Роки досвіду
1
Рік на сайті
Активних оголошень 7
Ексклюзивних об'єктів 2
Рекламна активність 10377
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Планування

Будинок і двір

Інфраструктура

У будинку є
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Праска
  • Телевізор
Історія зміни ціни
16.09.2024 - 2 000 $ 188 000 $
16.09.2024 - 9 999 $ 190 000 $
11.09.2024 199 999 $
Адреса
с. Хотів, Київська вул., 3
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.