12 000 $/міс
Бідного Демяна, 15
БЕЗ КОМІСІЇ
450 / 300 / 70 м²
3 поверхи
35 сот
Котедж
6 кімнат і більше
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 тиж. тому
16 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
В оренду пропонуеться фантастичний трипохоповерховий будинок, розташований у престижному котеджному містечку на ділянці 35 соток. Площа будинку 450 кв.м, з великою терасою, басейном, сауной, витриманий стиль та сучасний дизайн. Будинок має індивідуальний вихід до річки, де можна облаштувати зону для відпочинку, та два паркомісця для автомобілів перед входом. На теріторії Будинку - невеличке приватне озеро.

На першому поверсі розташована найсучасніша кухня-їдальня, повністю укомплектована кухонною технікої від Miele і Liebherr, на ній приготування буде простим та зручним, та буде приносити одне задоволення. Кухня поєднана з великою вітальнею, що відзонована.
Тут також є окрема ігрова кімната для Ваших дітей, яку з легкістю можна переробити на просторий кабінет або гостьову спальню.
Також на першому поверсі просторий хол, велика гардеробна, гостьовий санвузол, виход на терасу з басейном. Присутній хоз. блок, який полегшує повсякденні справи.
Вікна в підлогу, в будинку багато природньго світла та простору.

На другому поверсі розташовані три спальні - майстер-спальня, дитяча та гостьова, а також ще один санвузол.
Майстер-спальня облаштована індивідуальним санвузлом та гардеробною, надзвичайно зручно. Має окремий вихід на балкон, також окремий вихід на балкон є у дитячій спальні.

Нульовий поверх - має окремий вхід та може бути використано як окрема оселя для персоналу. Містить: кухню-вітальню, сауну, санвузел, спальня, зона відпочинку.

Двір та прибудинкова територія: Ланшафтний дизайн, багато місця для відпочинку і розваг, зона барбекю під накриттям, відкритий басейн та грот.

Безпека тут також продумана, є будинок охорони, облаштований повністю для постійного проживання двох охоронців в окремій будівлі.
Два критих парковочних місця

Розташований на престижному Гірському провулку в Котеджному містечку. Цей будинок стане ідеальним місцем для вашої сім'ї, де ви зможете насолоджуватися комфортом і розкішшю.
Котеджне містечко закритого типу з особливою унікальною атмосферою у передмісті столиці. Невід'ємною частиною комплексу стануть чисте повітря, затишний парк, річка та озеро з мальовничою природою. Проєктом передбачені двоповерхові котеджі шести типів, названі на честь відомих художників, філософію та стиль яких вони втілюють: «Ренуар», «Леонардо», «Вебер», «Моне», «Матісс» та «Сальвадор». Всі вони оформлені у єдиному архітектурному стилі — сучасна класика.
Обслуговуюча компанія забезпечує регулярне прибирання загальної території, вивезення сміття та очищення автомобільних проїздів і пішохідних алей від снігу в зимовий час року, в штаті — сантехнік, електрик, садівник.

Котеджне містечко знаходиться у селі Іванковичі, за 20 хвилин автомобілем від Києва. Між селищем і столицею курсує приміська маршрутка №724 з кінцевою зупинкою біля станції метро «Виставковий центр». Наявність трьох під'їзних доріг дозволить швидко добиратися до міста та назад, а близькість до столиці — користуватися всіма перевагами міського життя за межами гамірного мегаполісу.

Власна інфраструктура є й у Іванковичах. На відстані 8 хвилин автомобілем від котеджів розташовані продуктовий, винний та будівельні магазини, кондитерська, аптека, салон краси, відділення «Нової Пошти», стадіон та дитячий майданчик.

Для сімей з дітьми на такій самій відстані від котеджів розташовані Іванковичський НВК (школа-дитячий садок) та дитяча художня школа. При бажанні дитину можна віддати до однієї зі столичних навчально-виховних установ.

При необхідності за медичною допомогою можна звернутися до медичного центру «Клініка Мануфактура» у Ходосівці, до якого 17 хвилин на авто. Поруч з ним розташований ТЦ «Мануфактура» з більш ніж 75 магазинами, ресторанами, кафе, центром розвитку «Дитяча кімната» та дитячим розважальним центром «Дакленд», фітнес-клубомом, боулінгом, кінотеатром, продуктовим гіпермаркетом та різними сервісами.

Все буде Україна!!!

Вас зацікавив цей будинок? Тоді швидше зателефонуйте або пишіть нам! Ваші дбайливі "One Realty"
Деталі
Котедж, 3 поверху, 6 кімнат. Площа ділянки 35 соток. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення тепловий насос. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Торг доречний, Надання документів. Є автономна електроенергія - генератор, акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет дротовий (кабельний). Без комісії
One Realty
Верифікований профіль
3
Роки досвіду
10
Рекомендацій
1
Рік на сайті
Активних оголошень 34
Ексклюзивних об'єктів 1
Рекламна активність 24455
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
с. Іванковичі, Бідного Демяна, 15