75 000 $
601 $/м²
Мальовнича, 51
Комісія 3%
124.7 / 61.9 / 17.8 м²
3 поверхи
9 сот
Будинок
3 кімнати
Хороший стан
1 тиж. тому
3 міс. тому
539 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продаж: цегляний 3-поверховий заміський будинок 1999 року побудови загальною площею 125м2 на ділянці 9,29 сотки в Іванковичах, у мальовничому красивому історичному місці за 12 км від Києва у напрямку Одеси.
Фундамент будинку – залізобетон; внутрішні стіни з червоної цегли; зовнішні стіни – біла цегла; перекриття – залізобетон; покрівля – фінська металочерепиця, під нею базальтовий утеплювач.
Проведено природний газ (по лічильнику), газове опалення; електроенергія підключена (по лічильнику), проводка по всьому будинку; чиста питна вода - своя свердловина глибиною 90м.
Будинок у житловому стані; вікна - металопластикові; міжкімнатні двері з натурального дерева; підлога – ламінат, керамічна плитка; внутрішнє оздоблення стін – шпалери, керамічна плитка, дерев’яна вагонка; у кожній спальній кімнаті встановлені газові конвектори опалення.
Зручне та вдале планування будинку:
- на першому поверсі – коридор, кухня-вітальня, облаштована ванна кімната, гараж;
- другий поверх – з коридору – дві просторих кімнати (одна з них із санвузлом);
- на мансардному поверсі – велика спальна кімната (теж зі своїм санвузлом).
Земельна ділянка рівна, площею 9,29 сотки, правильної форми; ширина фасаду ділянки – 24м, довжина ділянки 39м; при цьому половину ділянки займає змішаний ліс (високі сосни, берези, дуб), а решту ділянки - сад та газон.
Відчуйте атмосферу затишку і комфорту: завжди чисте повітря, високі лісові дерева, чудова природа, тиша і спокій; до чистих і доглянутих озер з упорядкованими пляжами та рибалкою – 15 хвилин пішки.
Асфальтована дорога веде до самого будинку, у якому можна одразу жити, а можна зробити реконструкцію, переобладнавши його в сучасний будинок своєї мрії!
Запрошую Вас на перегляд у зручний для Вас час, за попередньою домовленістю; гарне місце для відпочинку і життя, рекомендую!
Деталі
Будинок, 3 поверху, 3 кімнати. Матеріал стін - цегляний, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - монолітний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 9 соток. Висота стелі 2.5 метра. Вид з вікон у двір, на парк. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 12 метрів. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел газовий. У будинку 3 спільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, в нормальному стані. Вхідні двері броньовані, сходи дерев'яні. Покриття підлоги - ламінат, підігріву підлоги немає. В будинку немає балконів. Тип кухні - кухня-студія. Стіни шпалери, стеля шпалери. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Покриття даху - металочерепиця. Тип огорожі - залізобетон. Підвал розташований під будівлею. У будинку є Шафа, Холодильник, Ліжко, Посуд, Лічильники. Будинок побудований в 1999 році. Своя каналізація. На території ділянки є гараж, сад. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Хороший стан. Автопарковка. Поруч є зупинки, річка / озеро, ліс, супермаркет, школа, дитсадок. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Прямий продаж, Вільна, Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. В нормальному стані. Інтернет дротовий (кабельний). Внутрішнє утеплення стін. Комісія за послуги 3 %
У будинку є
  • Лічильники
  • Посуд
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
VALION
Верифікований профіль
9
Років досвіду
3
Рекомендації
2
Роки на сайті
Активних оголошень 10
Ексклюзивних об'єктів 2
Рекламна активність 8548
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Історія зміни ціни
16.04.2024 - 3 000 $ 75 000 $
04.03.2024 78 000 $
Адреса
с. Іванковичі, Мальовнича, 51, 3221483300:02:005:0052 кадастровий номер