450 000 $
1 483 $/м²
Зоряна, 5 А
БЕЗ КОМІСІЇ КМ Іванковичі
303.4 / 118.7 / 25.5 м²
2 поверхи
12 сот
Будинок
5 кімнат
Дизайнерський ремонт
2 дні тому
4 міс. тому
91 (сьогодні 0, вчора 4)
Опис
Продаж сучасного будинку в закритому КМ «Іванковичі» (цілодобова охорона, система відеоспостереження), с. Іванковичі вул. Зоряна (15 км від Києва).

✅Без комісії! ✅СПП колегам!

Зручна транспортна логістика до Києва з Одеської і Новообухівської трас.
Домоволодіння розташоване на ділянці (12,5 соток) з ландшафтним дизайном, багато хвойних і декоративних насаджень, автополив, басейн з підігрівом (газ і сонячна батарея), зона барбекю з навісом, СПА зона з сауною і діжкою. Двір викладений бруківкою, тераси декоровані бутом.
Будинок загальною площею 261.1м2, побудований з цегли, утеплений мінватою, облицьований декоративною штукатуркою і клінкерною плиткою, дах з бітумної черепиці, панорамні вікна з розсувними системами Rehau-Euro 70, тепла підлога, приточно-витяжна вентиляція.
На першому поверсі, вітальня з каміном 26 м2, гардеробна кімната, гостьовий санвузол, кухня-їдальня 25.5 м2 з панорамою на басейн, зону барбекю і виходом на відкриту терасу.
На другому поверсі розташовано кінозал 37.8 м2, майстер спальня 22.8 м2 з власною гардеробною 8.4 м2 і ванною кімнатою 7м2, дві спальні по 16 м2 та простора ванна кімната.
В будинку на горище встановлена система рекуперації повітря.
В напівцокольному поверсі є технічне приміщення де розташована котельня з газовим котлом Viesman, додатковим насосом Termojet для швидкої циркуляції гарячої води, система очистки води Ecosoft і система зворотного осмосу Atoll до рівня питної. Пральна і сушильна машини Bosh.
На території розташований окремий будинок 42.3 м2 з сауною, кімнатою відпочинку з каміном, кухнею, автономною котельнею, блок для інвентарю, погріб.
Технічні характеристики домоволодіння: газ; 20 кВт електрики; дизель-генератор Kipor на 12 кВт; 2 септики; свердловина 110 м.; лівневка з дренажною системою.
Управляюча компанія містечка організовує прибирання територій загального користування, вивіз відходів, обслуговування свердловини. В КМ є резервне джерело живлення (промисловий генератор).
Продаж здійснюється експертом міжнародної агенції RE/MAX Family по ексклюзивному договору і за ціною, погодженою з власником. Без комісії для покупця.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 5 кімнат. Матеріал стін - цегляний, фундамент будинку - блоки, матеріал перекриттів - монолітний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 12 соток. Висота стелі 3.3 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 15 км метрів. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. У будинку 4 спільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби. Вхідні двері броньовані, сходи дерев'яні. Покриття підлоги - паркет, є підігрів підлоги. В будинку 2 балкони. Тип кухні - кухня-їдальня. Стіни фарба, стеля емаль. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Покриття даху - металочерепиця. Тип огорожі - цегла. Немає підвалу. У будинку є Телевізор, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Будинок побудований в 2011 році. Своя каналізація. На території ділянки є гараж, сад, басейн, сауна. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Умови звільнення за домовленістю з покупцем. Можливість прописки, охорона, автопарковка. Поруч є школа, зупинки, супермаркет, річка / озеро, ліс. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Ексклюзивний договір. Сантехніка в нормальному стані. Є автономна електроенергія - генератор, cонячна електростанція. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
У будинку є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Праска
  • Телевізор
RE/MAX Family
Верифікований профіль
7
Років на сайті
Активних оголошень 4
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 1379
Останній візит на сайт 2 дні тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
с. Іванковичі, Зоряна, 5 А, 3221483301:01:009:0864 кадастровий номер
В пропозиції є незбережені дані.