650 000 $
2 590 $/м²
251 / 120 / 49 м²
поверх 8 з 9
Українська цегла
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
2 міс. тому
552 (сьогодні 3, вчора 4)
Опис
Пропонуємо до продажу ексклюзивну квартиру (пентхаус), аналогу якої немає на ринку Івано-Франківська. Дворівнева з власною терасою квартира та особистим паркомісцем в підземному паркінгу дозволить Вам відчувати комфорт, безпеку та затишок, насолоджуючись гарними краєвидами міста. Будинок клубного типу із закритою прибудинковою територією та відеонаглядом в під’їзді та зовнішньої прибудинкової території. В квартирі продумано все до дрібниць. Дизайнерський ремонт виконаний з використанням дороговартісних матеріалів. Індивідуальне газове опалення (котел Vaillant exclusive 43 кВт) + бойлер для стабільної подачі теплої води. Заведено 10 кВт світла. Чотири кондиціонери. Професійна загальна рекуперація повітря по всій квартирі. На підлозі постелена паркетна дубова дошка + керамогранітна плитка. Підігрів підлоги розведено по двох рівнях квартири. Графітні дзеркала. Меблі вмонтованої кухні з фурнітурою Blum. Пожежна і охоронна сигналізація підключена до ДСО техніка Ajax. Датчики води розміщені в мокрих зонах. Фурнітура електричної групи марки Schneider. Сантехніка марки Imprese та Adobe. Вся побутова техніка марки Neff. Міжкімнатні двері нестандартні висотою 2,55 м із системою скритого монтажу. Трекові світильники. На першому поверсі розміщена кухня-вітальня, дві спальні кімнати, два санвузла, гардеробна та окремий кабінет. Другий поверх включає в себе спортзал, кладову, санвузол, душ та електричну сауну із соляною стіною. Також з другого поверху є вихід на власну терасу площею 117 м.кв., яка облаштована палубною дошкою, декоративною травою та підсвіткою. На терасі є всі виводи під джакузі, облаштована альтанка для відпочинку в якій знаходиться зона барбекю. Що важливо з тераси проглядається шикарний краєвид на парк Шевченка та Карпати, міське озеро та центральну частину міста. Будинок обладнаний комфортним ліфтом, який їде із підземного паркінгу. Поруч з особистим паркомісцем є окрема вмістка комора площею 8 м.кв. для зберігання автомобільних шин, велосипедів та іншого інвентаря. У вартість пентхаусу входять всі меблі та побутова техніка включно з TV зоною. Будинок зданий та введений в експлуатацію. Всі комунікації підключено. Живіть комфортно та насолоджуйтесь кожним днем! Можливий розрахунок криптовалютою!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 4 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі більше 7 вікон, Вид з вікон на парк. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита електрична. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел газовий. В квартирі 3 роздільних санвузла, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - дерево, плитка, є підігрів підлоги. Є балкон не засклений. Стан стін - ремонту не потребують, стеля підвісна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері типові, нові. Тамбура немає. Будинок побудований в 2022 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Автопарковка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж, Вільна. Сантехніка нова. Нові. Не засклений. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
АН Ріелтор
Верифікований профіль
Сертифікат
АФНУ
13
Років досвіду
3
Роки на сайті
Активних оголошень 33
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 1300
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Відеотур
Адреса