41 500 $
922 $/м²
45 / 35 / 10 м²
поверх 7 з 7
Українська цегла
Студія
Чудовий стан
1 міс. тому
1 міс. тому
64 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Продаю свою чудову затишну квартиру у звʼязку з переїздом. Ця квартира мансардного типу, дуже світла і простора. Складається з 2 кімнат: студія з кухнею та спальня. Буде зручною для проживання однієї особи чи подружньої пари.
Запрошую до перегляду🙂
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 2 кімнати. В квартирі 6 вікон, Вид з вікон у двір. Квартира перепланована, планування кімнат Студія. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення індивідуальне - котел електричний. Роздільний санвузол, Туалет/душ. Сантехніка нова. Проведені, у нормальному стані. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги, немає підігріву підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. В квартирі є Шафа, Ліжко, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2010 році. У квартири 1 власник, прописана 1 людина. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, річка/озеро. Торг доречний, Терміново. Сантехніка нова. У нормальному стані
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Ліжко
  • Шафа
Уляна
Уляна
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 місяць тому
Вашу скаргу прийнято!
Інфраструктура
Поруч знаходиться школа, садочки, ТЦ Арсен, Епіцентр, Метро, Велес. Красиві мальовничі вулички для катання на велосипедах чи прогулянки.

Адреса