47 260 $
850 $/м²
Сімейна 2, 2
55.6 / 41.18 / 9 м²
поверх 7 з 9
Бетонно монолітний
Суміжно-роздільна
Від будівельників вільне планування
сьогодні
4 тиж. тому
6 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
Якщо ви шукаєте комфортну, компактну двокімнатну квартиру, то це варіант просто 100%. Планіровка квартири дає можливість зробити чудову кухню студію, з величезними вікнами, та окрему велику спальню. Від забудовника можна вибрати вхідні двері, на вибір. В квартиру буде встановлений дорогий газовий котел(700Євро). Дуже немало важливе наш скрутний час будинок газофікований, що дає можливість не замерзнути взимку при відключеннях світла, звісно встановивши доп. обладнання на котел. 7 етаж дає можливість насолоджуватись чудовим краєвидом нових майданчиків, насадженням дерев, квітів на клумбах ну і звісно нових будівель, які вже зведені і більше з тієї сторони забудовуваться не будуть, що не мало важливо. Вже можна в цій секції починати робити усі чорнові роботи. Будинок планують ввести в експлуатацію через місяців 5. Продажа чиста від власника, без комісій. За переоформлення теж, думаю домовимось. Загальна площа 55,6 м.кв, Жила - 41,2м.кв, знаходиться в середині секції і тільки одна стінка сумісна з кухнею сусідської квартири. Є грузовий ліфт.
Деталі
Будинок Не введенно в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Є газ. Опалення автономне. Загальний стан квартири - Від будівельників вільне планування. Прямий продаж
Гліб
Гліб
Власник
Верифікований профіль
4
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 4 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Вікна квартири виходять на дитячий майданчик і місце для відпочинку (на затишну часину дому, там де менше галасу), не не Золоті Ключі.

Інфраструктура
Біля будинку шикарний Спорт Комплекс, Басейн, Кав"ярня, Дитячий садок, школи( Дитяча та доросла), АТБ, Делмарт. До Центра міста(Новий Центр) до 20 хв маршруткою, До відпочиварьного комплексу Рівер Клаб біля річки з басейном теж біля 20хвилин на авто. Неподалеку від дому Парк " Дружба" де можна чудово відпочити біля вогнища та приготувати на вогні смачні страви, пограти в різноманітні спортивні ігри. Є підземний паркінг.

Адреса
смт. Слобожанське, Сімейна 2, 2
В пропозиції є незбережені дані.