1 350 000 $
4 219 $/м²
Анатолія Солов'яненка вул., 238
320 / 231 / 16 м²
2 поверхи
15 сот
Будинок
6 кімнат і більше
Дизайнерський ремонт
1 тиж. тому
2 тиж. тому
43 (сьогодні 2, вчора 2)
Опис
Всі фотографії – реальність. Знаменитий Козин, 30 хвилин до центру Києва. Елегантний особняк у трендовому американському стилі прерій з гостьовим будинком, винним льохом та басейном готовий до продажу та швидкого заселення. Не потрібно шукати талановитого архітектора та будівельну бригаду, чекати на погодження інженерної частини проекту, контролювати доставку колекційної сантехніки та світильників. Все вже створено, збудовано, введено в експлуатацію, успішно працює. Перфекціонізм домашнього затишку третього тисячоліття за лічені дні стає вашою звичною атмосферою.

Стильний хамам у гостьовому будинку, басейн з підігрівом, smart home systems з дистанційним керуванням, припливна вентиляція на рівні топових ресторанів, фасадні системи та ще тисячі високотехнологічних елементів, з яких віртуозно зібрано простір з безкомпромісним комфортом в оточенні будинків преміум-класу у Козині під Києвом.

Жити зараз, а не потім. Керувати бізнесом із кабінету на першому поверсі. Вести бесіди з друзями у диванній зоні вітальні 59 кв.м з кухнею 15 кв.м. Релаксувати в купелі або американському джакузі, смакувати барбекю, купатися у теплій воді басейну з гідромасажем на вулиці. А потім на другому поверсі заміського будинку занурюватися в глибокий сон на 7-ми зонних матрацах в одній із трьох спалень з вбиральнею та санвузлом.

Насолоджуватися повноцінною інфраструктурою заміських комплексів преміум-класу Козіна та Конча-Заспи. Грати у гольф та теніс, брати участь у регатах місцевих яхт-клубів, відвідувати індивідуальні тренування у спортзалах, вечеряти у ресторанах авторської кухні, влаштовувати шопінг у ТРЦ Атмосфера чи Арт Молл.

Заміський будинок-садиба у Козині під Києвом підготовлений до комплексного продажу:
Приватизована земельна ділянка під будівництво та обслуговування житлового будинку 15__ соток; доглянута територія; сценарне освітлення.

Основний двоповерховий будинок 299,8 кв.м., три спальні, сучасне планування, найкращі матеріали для будівництва та оздоблення.

Просторий гостьовий будинок з кухнею та СПА-зоною (джакузі, тропічний душ, хамам).
Відкритий басейн глибиною 1,8 м., розміри 11х3,8, два канали підігріву від газу та електрики.
Гараж у будинку на 2 авто 46,6 кв.м. + окремий гараж для одного автомобіля.
Огородження 4 м, з вічнозеленими деревами та автоматичними воротами заввишки 6 м; відеокамери, контроль доступу за периметром, дистанційне відеоспостереження.

Стовідсоткове інженерне оснащення будинків та ділянки; електрика 3 фази-25 квт; припливно-витяжна вентиляція Mitsubishi Electric; централізована зливка, система охолодження винного льоху;
Адаптивне опалення з дистанційним керуванням котлом; електричний та газовий котли Vaillant (Німеччина); багатозональне керування підігрівом підлоги.

Свердловина 30 м у піску; вода ph 7.4; бак для підігріву води на 600 літрів.
Три септики, очищення раз на 3-5 років, санітарне обслуговування щорічно.
Брендова сантехніка, світильники, кухонна техніка AEG, домашній італійський текстиль;
Угоди з електриком, майстром з обслуговування басейнів, садівником, службою охорони та патрулювання.
Сучасний заміський будинок у Козині побудований на з/б фундаменті з урахуванням навантаження на грунт. Стіни – кераміка та червона цегла, товщина 60 см. Використано спеціальний бетон для саду – максимальний рівень стійкості до вологи та перепаду температур. Утеплювач – базальтова вата ROCKWOOL. Оздоблення – іранський надміцний травертин, на другому поверсі використано
антикорозійний угорський композит. Перекриття монолітні, каркас даху виконаний із металу. Покрівельне покриття – німецька керамічна черепиця.

Заміський будинок у Козині під Києвом виконаний у стилі прерій: широкі віконні отвори для розширення внутрішнього простору та природної інсоляції приміщень. Характерні для стилю прерій козирки дахів шириною 1,2 м прикривають від вітру та прямих сонячних променів. Встановлено 5-ти камерні німецькі склопакети 75 мл.

Все у заміському будинку під Києвом відповідає вимогам справжнього перфекціоніста: міжкімнатні двері та сходи, високі стелі, якісна підлога, стильні світильники та сантехніка. На кухні основного та гостьового будинків у Козині під Києвом професійна ресторанна витяжка; стелю легко мити; вбудована система зберігання з LED-підсвічуванням. Для гурманів – пароконвектомат, барбекю, електрогриль з витяжками.
Дизайн інтер'єру заміського будинку в Козині виконаний у стилі мінімалізму з елементами неокласики та хай-тек. Основна палітра – відтінки молока, натурального дерева, дикого каменю. Декоративне оформлення створює атмосферу спокою та релаксу.

Все готове до прибуття нових власників заміської садиби у Козині. Чи є питання? Звертайтесь, формуємо запис на огляд заміського дому під Києвом.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 6 кімнат. Матеріал стін - цегляний, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - монолітний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 15 соток. Висота стелі 4 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 25 метрів. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел комбінований. У будинку 4 спільних санвузла, туалет / ванна. Сантехніка нова. Проведені оцинковані труби, нові. Вхідні двері броньовані, сходи дерев'яні. Покриття підлоги - плитка, є підігрів підлоги. Тип кухні - кухня-студія. Стіни фарба. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тип огорожі - цегла. Підвал розташований окремо. У будинку є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Сейф, Джакузі, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2018 році. Своя каналізація. На території ділянки є гараж, басейн, сауна. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Можливість прописки, охорона. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, річка / озеро. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Торг доречний. Сантехніка нова. Нові. Інтернет оптоволоконний. Без комісії
У будинку є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Джакузі
  • Сейф
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
LuxGreat
Верифікований профіль
Platinum partner
6
Років на сайті
Активних оголошень 32
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 30595
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Адреса
смт. Козин, Анатолія Солов'яненка вул., 238
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.