170 000 $
573 $/м²
Київська
ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ
296.8 / 148 / 12.3 м²
2 поверхи
13 сот
Будинок
6 кімнат і більше
Хороший стан
сьогодні
1 тиж. тому
4 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
Великий просторий будинок 296,8 кв м з ділянкою 13 соток з літнім будинком, погребом та двома великими гаражами.

Дуже теплий взимку та прохолодний улітку добротний будинок побудований з пиляного кримського каменя, утеплений пінопластом та обкладений білою силікатною цеглою.

У будинку два житлові поверхи та великий міцний підвал на чотири кімнати та котельнею.
Підвал можна використовувати для зберігання запасів продуктів та як бомбосховище.

У котельні встановлений газовий котел для опалення всього будинку та насос для забезпечення водою з власної свердловини глибиною 40 м. Автономна каналізація.
Є стабілізатор напруги.

У будинок заведений газ, тому ви не будете прив’язані до відключень світла.

На першому поверсі будинку розташовані два санвузли з ванною та біде, простора вітальня, кухня з усією необхідною технікою та меблями, велика світла столова кімната, та окрема спальня кімнатна. З кухні вихід до котельні та підвалу, а також вихід на задній двір.

На другий поверх ведуть масивні дубові сходи де ви знайдете закриту утеплену лоджію, кабінет із своєю робочою атмосферою та три світлі затишні кімнати з окремими входами.

Простора, доглянута, зелена територія будинку з квітами, деревами та кущами огороджена міцним цегляним парканом та автоматичними воротами для заїзду авто.

У літньому будинку з одного боку два великі гаражі, з іншого боку, на першому поверсі літня кухня, приміщення для зберігання речей та інвентарю та велика засклена тераса для літнього відпочинку з сім'єю та друзями. На другий поверх літнього будинку ведуть міцні залізні сходи, якими ви потрапляєте до просторої кімнати з великими вікнами, яку можна обладнати як спорт зал, більярд або майстерню.
Також на території окремо побудований великий погріб на дві кімнати з господарським приміщенням.
Поруч з будинком є супермаркет “Фора”, продуктові та господарські магазини, будівельний магазин Мега-Буд, відділення Нової пошти, аптеки та кафе.

Будинок знаходиться у селі Красилівка, Київська область, Броварський район. До метро Лісова 24 км 20 хв їзди на авто, до Броварів 6 км — 7 хв на авто. Ходить приміський автобус.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 6 кімнат. Матеріал стін - цегляний, фундамент будинку - блоки, матеріал перекриттів - збірний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 13 соток. Висота стелі 2.7 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 6 км метрів. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел газовий. У будинку 2 роздільних санвузла, туалет / ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері залізні, сходи дерев'яні. Покриття підлоги - паркет, підігріву підлоги немає. В будинку 1 балкон. Тип кухні - кухня-їдальня. Стіни шпалери. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Є дах. Тип огорожі - цегла. Підвал розташований під будівлею. Будинок побудований в 1995 році. Своя каналізація. На території ділянки є гараж, сад. Частка власника повна, В квартирі прописана 1 людина. Загальний стан будинку - Хороший стан. Поруч є зупинки, супермаркет. Будинок приватизований. Ексклюзивний договір. Сантехніка в нормальному стані. Нові. Інтернет оптоволоконний. Внутрішнє утеплення стін. Без комісії
Park Lane
Верифікований профіль
1
Рік на сайті
Активних оголошень 8
Ексклюзивних об'єктів 5
Рекламна активність 10367
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
с. Красилівка, Київська
В пропозиції є незбережені дані.