80 000 $
1 270 $/м²
ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ єОселя ЖК Paradise Avenue
63 / 33 / 13 м²
поверх 11 з 15
Бетонно монолітний
Роздільне
Євроремонт
сьогодні
3 міс. тому
340 (сьогодні 0, вчора 3)
Опис
Продаж повноцінної 2к квартира з ремонтом та меблями в престижному ЖК Paradise Avenue по вул. Панорамна 2!

🔹 Без комісії!

🔹 Площа - 63/33/13 м2. 11/15 поверх.

🔹 Вдале планування - просторий коридор 8,6 м2; суміжний великий санвузол 5,8 м2; дві окремі спальні кімнати правильної форми - 16 м2 та 17,3 м2; засклена лоджія 3,5 м2; окрема кухня 13 м2.

🔹 Квартира з якісним новим ремонтом. Чудовий стан - ніхто не проживав. Ремонт в квартирі у приємних тонах. На стінах декоративна штукатурка та шпалери. На підлозі плитка. Квартира практично укомплектована усім необхідним для комфортного проживання - шафа-купе у коридорі; розкладний диван та шафа-купе у вітальні; двоспальне ліжко та ортопедичний матрац + дві приліжкові тумби; бойлер; пральна машинка; вмонтована кухня; витяжка; духова шафа; електроплита. Прокладені траси під кондиціонери. Всюди замінені батареї. Встановлені лічильник на всі комунікації, в тому числі і на опалення.

🔹Територія комплекса, що охороняється, з красивим ландшафтом, облагородженим велике озером з фонтаном, дитячими майданчиками, безліч стильних лавок і столів. Є столи для настільного тенісу. Окремий майданчик для вигулу собак.

🔹У перспективі комплекс буде найсильнішим за інфраструктурою та проживанням у Києво-Святошинському районі, на разі він також лідер!

🔹Вже на території є – 2 продуктові магазини, 3 салони-краси, кав'ярні, аптека, будівельний магазин, крамниця овочів та домашніх продуктів, заклад відпочинку від робочого дня Хміль, крамниця питної води.

🔹Чудово розвинений район проживання – до ст. Вднх на громадському транспорті 10-25 хвилин їзди, зупинки транспорту, аптеки, салони-краси, магазини, супермаркети, кафе, ресторани, школи, садки, мийки, сто, спортклуби, клініки, укр/нова пошта, банківські відділення та ін.

🔹Документи право власності менше 3х років !
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.8 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - плитка, немає підігріву підлоги. Немає балкона. Є лоджія, не засклена. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. Будинок побудований в 2022 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Євроремонт. Автопарковка, Можлива прописка, Охорона. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро, ліс. Квартира неприватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Терміново, Прямий продаж, Вільна. Сантехніка нова. Нові. Не засклена. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Без комісії
Верифікований профіль
Сертифікат
СФНУ
8
Років досвіду
6
Років на сайті
Активних оголошень 27
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 16279
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Відеотур
Історія зміни ціни
01.04.2024 - 14 000 $ 80 000 $
27.03.2024 + 14 000 $ 94 000 $
19.03.2024 80 000 $
Адреса