188 000 $
935 $/м²
Севастопольська
єОселя КМ Escape
201 / 110 / 30 м²
2 поверхи
7 сот
Котедж
5 кімнат
Від будівельників (з обробкою)
2 дні тому
1 міс. тому
16 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Ласкаво просимо в цей чарівний скандинавський котедж, який пропонує поєднання затишку і сучасності. Зовнішній вигляд цього будинку вражає простотою та природністю, нагадуючи про найкращі традиції скандинавського дизайну.
Фасад котеджу виконаний з якісних матеріалів, декоративне оздоблення фасаду – структурна штукатурка «бараник» з елементами каменю та дерева, що створює гармонійний зв'язок із навколишньою природою. В будинку встановлено енергозберігаючі віконні системи. Великі вікна дозволяють природньому світлу залити простір і виглядають особливо чудово в затишному освітленні вечірніх годин.
Усередині котеджу розташована велика кухня-вітальня, яка є серцем будинку. Просторість і масштаб цього приміщення підкреслюються високою стелею та великими вікнами, які відкривають гарний вид подвірʼя.
На першому поверсі також розташовані гостьова кімната та санвузол, три великі кімнати на другому поверсі можуть служити ідеальними спальнями, або ви можете змінити їх призначення за вашим бажанням. Простора ванна дозволить зручно обслуговувати всю родину та гостей.
Основа будинку – фундамент (монолітна плита) на піщаній подушці. Несучі стіни будинку виконані з керамоблоку, внутрішні перегородки – з цегли марки М-100. Міжповерхове перекриття – залізобетонні фабричні плити, які монтуються на армуючий пояс. Дах будинку утеплено мінеральною ватою товщиною 20 см, покрівля – бітумна черепиця.
Прибудинкова територія вирівняна, відсипана чорноземом та огороджена парканом – емальована сітка на монолітному фундаменті. На території також облаштовано водопровід, є свердловина та каналізація (біосептик нового покоління). В будинок підведено електроенергію 10кВт.
Будинок передається перед чистовими оздоблювальними роботами.
Також наша компанія може виконати всі внутрішні оздоблювальні роботи за бажанням і смаком нового власника.
Цей котедж є ідеальним місцем для тих, хто шукає затишок і сучасність, при цьому хоче залишитись в гармонії з природою, а відсутність чистових оздоблювальних робіт – це ваш шанс використати творчий підхід для створення свого індивідуального інтерʼєрного стилю.
Деталі
Котедж, 2 поверху, 5 кімнат. Площа ділянки 7 соток. Планування кімнат Роздільне. Газу немає. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел електричний. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Від будівельників (з обробкою). Торг доречний, Терміново, Прямий продаж, Можливе розтермінування. Інтернет оптоволоконний. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Ескейп
Ескейп
Власник
5
Місяців на сайті
Активних оголошень 4
Останній візит на сайт 2 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
с. Крюківщина, Севастопольська