150 000 $
541 $/м²
зоряна, 52
Комісія 5$ єОселя Озеро Купель
277.5 / 100.6 / 27.7 м²
3 поверхи
12 сот
Котедж
5 кімнат
Хороший стан
вчора
вчора
1 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
ПРОДАЖ БУДИНКУ У КРЮКІВЩИНІ!
Продається затишний будинок у передмістті Києва. Котедж загальною площею 277, 5 кв.м, розташований на ділянці 12 сот., з ландшафним дизайном, городом, плодовими деревами. Будинок 2х поверховий з гаражем, високим цокольним приміщенням у якому є пральня ( наявні всі комунікації для пральної машини), бойлерна, котел і всі основні комунікації будинку. Цоколь без сирості викладена плитка з вікнами і запасним виходом, тому може використовуватись як укриття.( на жаль така наша реальність...)

Будинок високий, тому перший поверх це фактично є другий за висотою. Перед вхідними дверима є крита тераса із вікном у кухню, тому Ви зможете насолоджуватись ранковою кавою на свіжому повітрі в оточенні виноградної лози))). На першому поверсі розташована велика прихожа з окремим гардеробом, санвузлом із душем, велика світла кухня-столова ( вмонтована кухня з умивальником, газова плита, духовка та витяжка), простора гостьова кімната із великим діючим камінном від якого розведена по цілому будинку система опалення ( можна використовувати як альтернативне джерело обігріву), у коридорі є сходи з натурального дерева на другий поверх та до цоколю.

На другому поверсі розташовані три просторі спальні у батьківській є власний гардероб. Велика ванна кімната з вікном та кутовою ванною. Одну спальну кімнату можна розділити на дві окремі так як дозволяють параметри, так і розашування вікон. У коридорі є вихід до горища.

До будинку прибудована велика літня кухня із панорамними вікнами, що відкривають прекрасний вид на сад. Підлога викладена плиткою, стіни задекоровані каменем, ковані бра і родзинкою є мангал, у якому Ви зможете приготувати смачні страви гриль, якими будете частувати своїх рідних та друзів не залежно від погоди та пори року.

Будинок знаходиться на тихій вулиці без шуму дороги, до зупинки маршрутки 800м. Доброзичливі сусіди.
Телефонуйте, домовимось про перегляд
Деталі
Котедж, 3 поверху, 5 кімнат. Матеріал стін - цегляний, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - збірний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 12 соток. Висота стелі 2.8 метра. Вид з вікон у двір, на проїжджу частину. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. У будинку 2 спільних санвузла, туалет / ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, в нормальному стані. Вхідні двері броньовані, сходи дерев'яні. Покриття підлоги - ламінат, підігріву підлоги немає. В будинку немає балконів. Тип кухні - кухня-їдальня. Стіни шпалери, стеля емульсія. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Покриття даху - шифер. Тип огорожі - решітка. Підвал розташований під будівлею. У будинку є Ліжко, Лічильники, Камін. Будинок побудований в 2000 році. Своя каналізація. На території ділянки є сад, город, прибудова, гараж. У будинка 2 власника, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Хороший стан. Можливість прописки. Поруч є зупинки, річка / озеро. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Вільна. Сантехніка в нормальному стані. В нормальному стані. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Комісія за послуги 5 $
У будинку є
  • Камін
  • Лічильники
  • Ліжко
Yakimets Company
Верифікований профіль
2
Роки досвіду
1
Тиждень на сайті
Активних оголошень 4
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 200
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Інфраструктура
Не подалік Характер парк.

Адреса
с. Крюківщина, зоряна, 52
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.