86 999 $
1 110 $/м²
78.41 / 33 / 25 м²
поверх 9 з 9
Українська цегла
Кухня-вітальня
Дизайнерський ремонт
сьогодні
4 міс. тому
134 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Пропонуємо до продажу 4 кімнатну квартиру (типу 3+1) з дизайнерським ремонтом.
Локація: вул.Кропивницького , в кроковій доступності безліч магазинів, супермаркет, Полтавський ринок, садочок, школа, зупинки громадського транспорту.
+ цегляний будинок
+ квартира розташована на 9му поверсі, є техповерх, криша після капітального ремонту, новий ліфт,
+ загальна площа 78,41м.кв, 3 окремі спальні ( 11,9+11,8+9м.кв) та простора кухня-вітальня 25м.кв, санвузол 3м.кв, балкон+лоджія
+ зроблено повністю капітальний ремонт:
ЕЛЕКТРИКА
На сходовій клітці встановлено двотарифний лічильник.Проводку замінено повністю від вступного щита н до будь-якої кінцевої точки в квартирі,проведено кабелями ВВНГД для розеткових груп та світла. У щитовій квартирі на введенні стоїть реле напруги та імпульсне реле, далі проводка розділена окремо по кімнатах, і кожна кімната розділена на розеточну групу та групу світла. На розеткові групи встановлені дифавтомати.
Щитова розділена на два щити. Верхній-загальний на квартиру, нижній-слаботочний.
У слаботочному щиті розміщується акумулятор для забезпечення безперебійної роботи клапанів протікання за відсутності електрики. Тут же встановлені терморегулятори теплої підлоги кухні, входу та ванної, всі драйвера Led стрічок та вентилятори для їх охолодження. Вентилятори охолодження підключені через термодатчик і швидкість їх обертання залежить від температури в щиті, тому багато зайвого шуму не видають без потреби.
БЕЗПЕКА
У квартирі встановлено охоронну систему фірми Ajax та виведено на пульт охорони поліції. Датчики - на відкриття вхідних дверей, відкриття пожежного люка на лоджії (під постійним контролем, навіть коли не під охороною), бездротові датчики протікання у ванній та на кухні працюють у парі з електрокранами Neptun, які стоять на стояках у ванній та на кухні, спрацьовування будь-якого з датчиків дає сигнал про перекриття обох кранів.
КОМФОРТ
У квартирі не встановлено домофон, але виведено всі дроти для нього біля вхідних дверей.
На робочій поверхні кухні встановлена HPL панель, стійка до зносу та температури. На кухні в мийці встановлений потужний подрібнювач американського виробника INSINKERATOR 110 V, що працює через трансформатор 110/220 V. Включено і вимкнення - пневмокнопка на мийці. Над робочою поверхнею виведені дроти для підключення Led стрічки. У кухні-вітальні встановлений кондиціонер з можливістю керування Wi-Fi через інтернет. Біля вхідних дверей, на лоджії, на робочій зоні кухні та у ванній разом із душовим піддоном встановлені теплі підлоги. Управління можливе також через Інтернет. Для повітрообміну у двох спальнях та в кухні-вітальні встановлені окремі рекуператори повітря. Також у цих кімнатах у тіньових стелях встановлено Led підсвічування, з можливістю керування через телефон.
У квартирі індивідуальне газове опалення, встановлено новий котел IMMERGAS MINI EOLO 24 3E.
Кожна кімната має контур опалення через гребінку. Також у кожній кімнаті встановлено термостат. Для економії газу є можливість підключення до котла вуличного зонда, що подає для опалення газу більше або менше, залежно від температури вулиці.
На обох стояках у кухні та у ванній встановлені водяні фільтри. Так само у ванній після фільтрів встановлений насос для підвищення тиску.
Замінено всі вікна, крім лоджії.
Труби опалення та сантехніки із високоякісного зшитого поліетилену PEX на натяжних фітингах, проведені у стяжці підлоги. У стяжці тільки цілі труби, з'єднуючих фітингів в стяжці немає.
Натяжні стелі по всій квартирі, стіни: кухня-вітальня - керамограніт, кімнати- декоративна штукатурка, міжкімнатні двері прихованого монтажу, замінені вхідні двері.
Квартира оснащена новими меблями, є вся побутова техніка. Двокамерний холодильник, духова піч, мікрохвильова піч, посудомийна машина, пральна машина. Вся техніка нова, не використовувалась. При продажу все залишається новим власникам.
Детальніше за телефоном. Запрошуємо на перегляд в зручний для Вас час.
Деталі
Будинок - Українська цегла, в квартирі 4 кімнати. Планування кімнат Кухня-вітальня. Є газ. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел газовий. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Вільна. Акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет дротовий (кабельний). Комісія за послуги 4 %
Купи Дім
Верифікований профіль
3
Роки досвіду
11
Рекомендацій
9
Місяців на сайті
Активних оголошень 9
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 325
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Історія зміни ціни
01.04.2024 - 501 $ 86 999 $
04.03.2024 87 500 $
Адреса