46 500 $
977 $/м²
47.59 / 30 / 7.6 м²
поверх 2 з 2
Українська цегла
Суміжно-роздільна
Чудовий стан
вчора
1 міс. тому
34 (сьогодні 0, вчора 4)
Опис
Продаю двокімнатну квартиру з меблями на другому поверсі у 2-х поверхового будинку. Двір закритий. У будинку лише 12 квартир. Гарний затишний двір і дружні сусіди. До квартири додається сарай в дворі і невеличкий погріб. Квартира розташована у зручному районі. Поруч парк для прогулянок з дітьми, 2 театри, дитячі садочки, школи. Зручна транспортна розв’язка, супермаркети, магазини, аптеки, невеличкий ринок. Центр міста в 15 хвилинах пішки.
Мешканцями будинку створено ОСББ.
В квартирі встановлене індивідуальне газове опалення, металопластикові вікна. Висота до стелі 3м. Загальна площа квартири 47,59 м2 . Розмір кімнат 18 м2 і 12 м2 (одна кімната прохідна); кухня – 7,6 м2 . Санвузол суміщений. Квартира в доброму стані повністю готова для життя. Продається в зв’язку з переїздом . Реальному покупцю дуже хороший торг.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 3 метра. В квартирі 4 вікна, Вид з вікон у двір, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Суміжно-роздільна. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - газова колонка. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - лінолеум, немає підігріву підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля підвісна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері типові, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Шафа, Ліжко, Пральна машина, Лічильники. У квартири 1 власник, прописана 1 людина. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Інтернет дротовий (кабельний)
В квартирі є
  • Лічильники
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Шафа
Олена
Олена
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
Історія зміни ціни
16.04.2024 - 500 $ 46 500 $
08.03.2024 47 000 $
Адреса