44 000 $
367 $/м²
Черкаська вул.
120 / 88 / 20 м²
2 поверхи
7 сот
Будинок
3 кімнати
Чудовий стан
сьогодні
4 дні тому
31 (сьогодні 7, вчора 3)
Опис
ПРОДАМ БУДИНОК, ВЛАСНИК! Будинок знаходиться в районі Полтавської, 10 хв пішли до "VDALO". Цегляний 2-поверховий будинок з цокольним поверхом, площею 88 м.кв., ( з 2 поверхом площа становить 120 м.кв.) Будинок розташований на жилій вулиці, Черкаська, але відноситься до садівничого товариства "Восход-1". БУДИНОК ПЕРЕВЕДЕНО В ЖИЛИЙ! ПРОПИСКА! МІСЬКІ КОМУНІКАЦІЇ, ЗА ЗВИЧАЙНИМ МІСЬКИМ ТАРИФОМ! Можна оформити знижку на комуналку по УБД.
7 соток приватизованої землі. Є великий гараж, хоз приміщення, можливість перепланування під себе ділянки і додаткове місце під ще один гараж.
Будинок з ремонтом, окрім однієї кімнати на другому поверсі, але будівельні матеріали в наявності на неї і залишаться новому власнику для подальшого використання. Перекриття 1 поверху і цоколя - бетонна плита, (ванна+велике підвальне приміщення-кладова, яке можна використовувати як укриття) , стіни товсті, будинок теплий. Опалення - твердопаливний котел, який опалює навіть без світла. ГАЗУ в будинку не має, користуюсь електрикою і альтернатива газовий таганок з балоном. Є можливість провести ГАЗ!
Покрівля в будинку нова, металочерепиця, вікна металопластикові за виключенням веранди. Є можливість перепланування в будинку санвузла, під себе. Квадратури вистачає. Тиха вулиця, до центру машиною 7 хв їзди. Продаж у зв'язку з переїздом! Торг присутній.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 3 кімнати. Матеріал стін - цегляно-монолітний, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - монолітний залізобетон. Під'їзд до будинку - грунт. Площа ділянки 7 соток. Висота стелі 3.5 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - В місті метрів. Газ на вулиці. Холодна вода - водопровід, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел твердопаливний. Спільний санвузол, туалет / ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені. Вхідні двері залізні, сходи залізні. Покриття підлоги - ламінат, підігріву підлоги немає. В будинку 1 балкон. Тип кухні - кухня-студія. Стіни шпалери, стеля натяжна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері типові, в нормальному стані. Покриття даху - металочерепиця. Тип огорожі - дерево. Підвал розташований під будівлею. Будинок побудований в 2000 році. Своя каналізація. На території ділянки є гараж, город, прибудова. У будинка 2 власника, частка власника 1/2, немає прописаних. Загальний стан будинку - Чудовий стан. Поруч є зупинки, супермаркет, річка / озеро. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Прямий продаж. Сантехніка в нормальному стані. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін
Ольга
Ольга
Власник
Верифікований профіль
4
Дні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
Планування
3 роздільні спальні, кухня-студія

Будинок і двір
Двір просторий, викладений плиткою.

Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.