1 300 000 $
4 377 $/м²
Ватутіна пров.
ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ
297 / 150 / 60 м²
2 поверхи
15 сот
Будинок
5 кімнат
Дизайнерський ремонт
вчора
2 тиж. тому
49 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
Розумний, сучасний, енергоефективний будинок з басейном.
Будинок побудований з енергоефективних матеріалів з дотриманням усіх технічних умов, щоб досягти відповідного високоякісного результату.
Індивідуальний архітектурний проект будинку площею 297 м2 на ділянці 15 соток виконаний в скандинавському стилі поєднує у собі 4 спальні з власними гардеробними та панорамними вікнами, кабінет, 4 санвузли, зал з кухнею, ігрова зона та атріум. Приміщення вхідної зони першого поверху містить окрему гардеробну для верхнього одягу та взуття. Окремі технічні приміщення: серверна та пральня. Продумана, зручна і одночасно прихована кладова для кухні.
Будинок не тільки красивий та функціональний, але й Розумний! Ви можете керувати системами будинку зі смартфону. “Hey Siri” або/і “Hey Alexa” стануть щоденними супутниками вашого комфортного життя. Освітлення, опалення, всі двері та ворота, охоронна та пожежна системи Ajax керуються з вашого мобільного пристрою.
Гараж на два автомобілі із зручними нішами для речей та окремою ванною з душем для домашніх улюбленців. Зручне та просторе горище з полицями для зберігання речей.
Розроблена розумна система автоматичного перемикання на резервне живлення, у випадку відсутності електроенергії з мережі (керується зі смартфону). Батареї забезпечують будинок електроенергією до 10 годин в автономному режимі а також можливе допоміжне підключення генератора на 8 кВт. Також є можливість підключити сонячні батареї у майбутньому. Встановлені стабілізатори напруги для безперебійної роботи електромережі. Електрощитова та освітлення розроблені з використанням матеріалів бренду Legrand.
Прекрасний ландшафтний дизайн із ставком та міні-річкою з водоспадом в оточенні червоної калини та української липи, окрема зона з молодим фруктовим садом з грядками, кущі різних ягід, канадський дуб, зона хвойних дерев.
Автополив, який керується віддалено зі смартфону. У ставку є рибки та черепахи, які будуть радувати вас щодня, шум води створює неймовірні відчуття дикої природи. Вихід на терасу виконаний в один рівень з ландшафтом.
Басейн 4х10м з системою протитечії та чудовою підсвіткою з можливістю підключення теплового насосу для обігріву. Літній душ поруч з басейном. Баскетбольне кільце та турнік для щоденного заняття спортом.
Будинок укомплектований меблями, сантехнікою, побутовою технікою та продуманий до дрібниць для комфортного життя. Безшовний WiFi у будинку та на подвір'ї. Проведено два інтернет провайдери, які забезпечать вам постійний доступ до інтернету.
Довершеною родзинкою будинку є ансамбль з атріумом в центрі якого розміщений камін та колона, яку обвивають легкі “повітряні” сходи.
Закладені комунікації для сонячних батарей. Закладені комунікації для системи вентиляції з рекуператором. Якісне заземлення та блискавкозахист. Асфальтований підїзд. 52 палі довжиною 9 метрів забезпечують міцний фундамент для цієї будинку-фортеці. Власна свердловина з чистою та смачною водою. Місце для сауни з можливістю переобладнання в сауну.

Продаж будинку/ Закритий городок/ Лісники/ Конча Заспа/ Козин/ Коник/Атмосфера/ Домосфера/ Клубний городок/ Евроремонт/Золоті Ворота/Мануфактура/Арт молл/Продажа дома/Закрытый городок/ лесники/ Конык/КГ Золотые Ворота/ Столичное шоссе
Деталі
Будинок, 2 поверху, 5 кімнат. Площа ділянки 15 соток. Планування кімнат Роздільне. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Прямий продаж, Вільна. Без комісії
Park Lane
Верифікований профіль
Platinum partner
7
Років на сайті
Активних оголошень 65
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 108939
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
с. Лісники, Ватутіна пров.
В пропозиції є незбережені дані.