25 000 $
219 $/м²
Волі, 8
торгівельне приміщення
114 м²
3 дні тому
3 дні тому
3 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Продається готовий бізнес - продуктовий міні-маркет. Саме приміщення в оренді. Все налагоджено, бізнес вийшов в плюс за шість місяців роботи. Дуже цікаве та прохідне місце розташування, напрацьоване роками - в самому центрі Луцька (неподалік ЦУМ, раніше багато років знаходився "Наш край").
Підписуєте договір оренди з власником і продовжуєте розвивати справу надалі. Все, що в приміщенні: торгівельне обладнання, холодильники, дві каси з ПРРО, алкогольний відділ з алкоголем та цигарками, бакалійний відділ з товаром, декор, зовнішні світлодіодні рекламні вивіски і т.д. переходить у вашу власність в день підписання договору купівлі-продажу. Заборгованості перед постачальниками немає, є поточні борги, але вони будуть оплачені нами.
Деталі
Об'єкт комерційної нерухомості, Приміщення в житловому будинку, Готова будівля, Торгівельне приміщення. Цокольне приміщення, У будівлі 5 поверхів. Під'їзд до будівлі - асфальт. Електрика підключена. Немає телефону. Газу немає. Є холодна вода, гарячої води немає. Є опалення. Є санвузол. Є сантехніка. Проведені. Є стихійна автопарковка. Централізована каналізація. Сигналізація. Кондиціонер. Поруч є відділення банку, банкомат, кафе, зупинки. Терміново
Дмитро
Дмитро
Власник
Верифікований профіль
3
Дні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
Луцьк, Волі, 8
В пропозиції є незбережені дані.