55 000 $
908 $/м²
60.6 / 36.6 / 10.8 м²
поверх 6 з 10
Українська цегла
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
1 міс. тому
1 міс. тому
130 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продам простору 2-х кімнатну квартиру в новобудові жк "Крила" в м. Луцьк на вул. Даньшина 52-Б. (Власник). Будинок вже здано в експлуатацію. Має житлову площу 60.6 кв.м. + підвальне приміщення 3.1 кв.м.

Квартира на 6-му поверсі, поверх обирався з огляду на гарний краєвид з панорамних вікон.

В квартирі вже є:
- Котел ( є опалення + тепла вода + тепла підлога)
- Розкинуті електрика та сантехнічні комунікації, стяжка
- Чищені, порівняні, грунтовані, та шпакльовані стіни по всій квартирі, окрім санвузлів
- Поміняні кутики на всіх кутках квартири на титанові
- Порівняна висота всіх дверних отворів 208 см, стандартна висота під встановлення дверей
- Встановлені лічильники газ, вода, світло

В цілому квартира купувалась з огляду на майбутнє сімейне проживання в ній, має чудову інфраструктуру: в межах до 500 метрів є школа, дитсадок, автобусна зупинка, неподалік базарчик, продуктові магазини, невеликий парк, Жк має свій дитячий майданчик, та парковки для машин.

Найгарніший та найновіший ЖК у цьому районі, ще зовсім не обжитий, тихе затишне місце. Тільки почав робити ремонтні роботи, адже планував проживати тут, тимчасовий туалет з раковиною, повністю зроблені стіни під обої, далі планував робити натяжні стелі, ламінат, і по суті квартира готова для проживання. Телефонуйте якщо є питання, або бажаєте поглянути на неї вживу.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 4 вікна, Вид з вікон у двір, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухоння плита комбінована. Гаряча вода - централізована. Опалення індивідуальне - котел газовий. В квартирі 2 роздільних санвузла, туалет/ванна/душ. Немає сантехніки. Труб немає. Немає покриття підлоги, є підігрів підлоги. Є лоджія, засклена. Стан стін - чистові роботи. Міжкімнатні двері нові. Будинок побудований в 2020 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Прямий продаж. Засклена. Є автономна електроенергія - акумулятори / джерела безперебійного живлення. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Ярослав
Ярослав
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 місяць тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса