52 520 $
872 $/м²
Липинського, 3
60.2 / 31.5 / 8.1 м²
поверх 6 з 9
Українська цегла
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
3 дні тому
3 дні тому
3 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Пропоную до продажу двох кімнатну квартиру з автономним опаленням, в одному з кращих районів міста, вул. Липинського, 55-район. Квартира світла, сонячна. Велика лоджія, просторий коридор, затишна кухня. Перша кімната площею 10.1 та друга 21.4 з виходом на лоджію. Впорядкований двір з дитячим майданчиком, та паркомісцями для авто.
Гарна інфраструктура района, зовсім поряд ТРЦ PortCity, гіпермаркет ТамТам, Варшавський ринок, школа 27, дитячий садочок 40, аптеки, банки та інше. Недалеко знаходяться Автовокзал, Залізничний вокзал, лікарня, парк.
Гарний варіант для заселення. Чудовий варіант для здачі в оренду.
Продається по причині переїзду власниці в Італію кілька років тому.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.5 метра. Вид з вікон у двір, на місто. Планування кімнат Роздільне. Є газ. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Роздільний санвузол. Вхідні двері залізні. Є лоджія, не засклена. Стан стін - чорнові роботи. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, розважальні заклади, супермаркет, парк. Торг доречний, Терміново, Вільна. Не засклена. Інтернет оптоволоконний
Андрій
Андрій
Власник
Верифікований профіль
3
Дні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
Луцьк, Липинського, 3
В пропозиції є незбережені дані.