31 400 $
1 013 $/м²
  Власність верифіковано Теремне
31 / 20 / 4.5 м²
поверх 1 з 5
Українська цегла
Євроремонт
5 днів тому
1 тиж. тому
107 (сьогодні 2, вчора 7)
Опис
Продається затишна 1-кімнатна квартира в тихому районі біля парку!

Квартира розташована в мальовничому і спокійному районі міста, поруч із 17 школою, дитячим садочком, парком 900-річчя Луцька.

Кімната простора і світла, з великим вікном.

Опалення централізоване, взимку дуже тепло. Також є тепла підлога. Встановлений бойлер.
Стан квартири: зроблений ремонт, можна заїжджати без додаткових зусиль.

Переваги: район тихий, зручний для життя, без галасливих доріг та великої кількості транспорту, великий і затишний двір.

Інфраструктура: за 500 метрів знаходиться автобусна зупинка, за 600 - великий супермаркет, за 900 - торговий центр Імідж. Поруч є менші магазини, аптеки, школи, дитячі садки, спортивні майданчики. В квартири зручне транспортне сполучення з іншими районами міста і дуже близько до центру. Також в пішохідній доступності знаходиться торговий центр Порт-сіті.

Парк 900-річчя Луцька теж дуже близько, це ідеальне місце для прогулянок, занять спортом та відпочинку на свіжому повітрі.

Частково залишаються меблі.

Не втратьте можливість придбати чудову квартиру в спокійному районі міста! Телефонуйте для детальної інформації та організації перегляду.
Деталі
Окрема квартира, Будинок - Українська цегла, в квартирі 1 кімната. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира перепланована. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги, є підігрів підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові, нові. В квартирі є Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина. Будинок побудований в 1975 році. В квартирі немає прописаних. Загальний стан квартири - Євроремонт. Поруч є школа, дитсадок, супермаркет, парк, зупинки. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Сантехніка нова. Інтернет бездротовий
В квартирі є
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
Андріан
Андріан
Власник
Верифікований профіль
1
Тиждень на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 5 днів тому
Історія зміни ціни
13.10.2024 - 100 $ 31 400 $
08.10.2024 31 500 $
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.