589 000 $
1 645 $/м²
торгівельне приміщення, приміщення вільного призначення, виробниче приміщення, склад, приміщення для надання послуг, офісне приміщення, банківське приміщення
358 м²
2 міс. тому
2 міс. тому
15 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Пропонуємо вашій увазі привабливу комерційну нерухомість, що розташована в самому серці міста за адресою вул. Заводська. Ця двоповерхова будівля площею 358 м² разом з земельною ділянкою в 2 сотих є ідеальним варіантом для вашого бізнесу.
Два поверхи, зручний фасадний вхід та вільне планування, що відкривають безліч можливостей для втілення будь-яких бізнес-ідей.
Потужність електроенергії 50 кВт та індивідуальне газове опалення з котлом, що забезпечує комфорт та ефективність використання.
Ідеально підійде для різноманітних видів бізнесу, від магазину до офісу чи медичного центру, завдяки зручній локації та вільному призначенню приміщення.
Завершений ремонт, свіже оновлення фасаду та меблі, що створюють сучасну та зручну атмосферу.
Встановлено водопровід, каналізацію та підключені лічильники, всі комунікації.
Наявність достатньої площі перед будівлею для паркування автомобілів забезпечує зручність для клієнтів та співробітників.
Не пропустіть цю унікальну можливість розвинути ваш бізнес у центрі міста!
Деталі
Об'єкт комерційної нерухомості, Готова будівля, Банківське приміщення, Офісне приміщення, Приміщення для надання послуг, Склад, Виробниче приміщення, Приміщення вільного призначення, Торгівельне приміщення. Об'єкт на 0, 1, 2 поверхах, У будівлі 2 поверху
Оріяна
Оріяна
Власник
Верифікований профіль
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 місяці тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса