115 000 $
1 691 $/м²
ПЕРЕУСТУПКА ЖК 111 Зелена
68 / 31.4 / 20 м²
поверх 4 з 6
Бетонно монолітний
Кухня-вітальня
Від будівельників (з обробкою)
3 тиж. тому
4 міс. тому
31 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
Житловий комплекс на вул. Зелена, 111 — це ваша квартира в одному із найзеленіших куточків Львова, між парками Погулянка та Снопківський. Вам більше не доведеться шукати місце для відпочинку на природі. Насолоджуватися чистим повітрям та тишею у будь-яку пору року можна практично живучи у центрі міста, а прекрасні краєвиди на паркову зону, що відкриваються з просторих балконів та терас, стануть безумовною перевагою квартир новобудови.

Комплекс вирішено у концепції інклюзивності: під’їзди нарівні із землею та спрощений доступ до всіх благ. На внутрішній території обладнані сучасні дитячі майданчики з різними видами активностей, зона барбекю та пікніків, майданчик для вигулу домашніх улюбленців.

Також проєктом комплексу передбачені підземний та наземний паркінги, обладнана камерами відеоспостереження стоянка для велосипедів.

Квартира 403
1 секція, 4 поверх
Стан будівельний
Чудове планування
Підвищена комплектація квартири https://[ссылка скрыта].com/watch?v=sKLWtuD9jIM&t=24s
Індивідуальний тепловий насос, котрий забезпечує опалення, гарячу воду та кондиціонування
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 3 метра. В квартирі 4 вікна, Вид з вікон на парк. Квартира стандартна, планування кімнат Кухня-вітальня. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення автономне. В квартирі 2 роздільних санвузла. Вхідні двері залізні. Є стяжка підлоги, є підігрів підлоги. Є 2 балкони не засклені. Стан стін - чорнові роботи. Вікна металопластикові, нові. Будинок побудований в 2024 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є парк, супермаркет, дитсадок, школа, зупинки. Можливе розтермінування. Не засклений. Інтернет бездротовий. Зовнішнє утеплення стін
Марта
Марта
Власник
Верифікований профіль
4
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Інфраструктура
парк Снопківський, Погулянка поруч з комплексом
центр міста, супермаркети, школа, садок поруч

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.