72 000 $
1 851 $/м²
38.9 / 20.1 / 7.4 м²
поверх 2 з 9
Типова панель
Роздільне
Хороший стан
3 тиж. тому
3 тиж. тому
22 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Прохання до посередників не турбувати.

До вашої уваги однокімнатна квартира в центрі Сихівського району міста Львів.
Квартира знаходиться на вулиці А. Манастирського 3А на другому поверсі дев’ятиповерхового будинку, з висотою приміщення 2,62 м та загальною площею-38,9 кв. м., житловою кімнатою 20,1 кв.м., кухнею 7,4 кв.м. з виходом на лоджію 1,8 кв.м., ванною кімнатою 3,4 кв.м. та коридором 3,1 кв.м.

Добре транспортне сполучення збудь-якою точкою міста. Поруч школи, дитячі садочки, парк, ринки, кінотеатр, спортзал з басейном, церкви, поліклініки, банки. Гарна транспортна розв’язка для виїзду на об’їзду дорогу, або до центру міста. Доброзичливі сусіди, є ОСББ.
Гарний житловий стан, косметичний ремонт, централізоване опаленні та гаряча вода. Продається разом із технікою та меблями. Прохання дзвонити на месенджери Viber, Telegram, WhatsApp, Skype.
Фізичний перегляд виключно за домовленістю.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Типова панель, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.6 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - плитка, ламінат, немає підігріву підлоги. Немає балкона. Є лоджія, засклена. Стан стін - чистові роботи, стеля натяжна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері металопластикові, в нормальному стані. Тамбур окремий, капітальний. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Праска, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Лічильники. Будинок побудований в 1991 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Хороший стан. Автопарковка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Засклена. Інтернет бездротовий
В квартирі є
  • Лічильники
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Праска
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Юрій
Юрій
Власник
Верифікований профіль
1
Рік на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Ремонт підходить для заходь та живи.

Планування
Будинок знаходиться у середині житлових кмплексів.

Будинок і двір
У дворі майже завжди є вільне міісце на парковці.

Інфраструктура
Все що потрібно для нормального та спокійного життя є в пішой доступності.

Адреса