77 940 $
1 154 $/м²
67.52 / 31.76 / 18.79 м²
поверх 2 з 10
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
3 тиж. тому
21 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Житловий квартал "КОНТИНЕНТ" – житловий комплекс з дев'яти багатоквартирних будинків, які споруджуються відповідно до сучасних вимог до енергоефективності та екологічності.
У ході будівництва застосовуються перспективні технології, що гарантують мінімальну вартість експлуатації житла при високому рівні комфорту.
Доступне розтермінування від забудовника на індивідуальних умовах.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.8 метра. В квартирі 2 вікна. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол. Вхідні двері залізні. Будинок побудований в 2024 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 6
Останній візит на сайт 5 днів тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Будинок комфорт класу.
Будинки мають монолітний залізобетонний каркас, зовнішні стіни виконуються з газобетонних блоків, цегли і керамічних блоків.
Як утеплювач фасадів використовуються пінополістирольні плити. Вікна з металопластикового профілю скляться енергозберігаючими склопакетами.
Виконуються роботи з озеленення та благоустрою території. Розбиваються трав'яні газони, висаджуються дерева, встановлюється зовнішнє освітлення.
Обладнується гостьова автопарковка, споруджуються дитячі ігрові майданчики і зони відпочинку.
Прокладаються тротуари і асфальтовані проїзди.
Житло обладнується двоконтурними газовими котлами, що забезпечують роботу опалення та гарячого водопостачання.
Встановлюються вхідні металеві двері, виконується панорамне скління лоджій. Монтується система опалення, встановлюються радіатори.

Інфраструктура
Відстань до Ратуші становить близько шести кілометрів, біля новобудови є зупинка автобуса.
По сусідству розташований навчальний заклад, супермаркет і три торгові центри. Поблизу також коледж, дитячі садочки, аквапарк і відділення банків.
У зоні пішої доступності кафе, пошта, салони краси і фітнес-центри.

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.