199 000 $
1 901 $/м²
104.7 / 40 / 37.3 м²
поверх 9 з 9
Бетонно монолітний
Кухня-вітальня
Дизайнерський ремонт
сьогодні
3 тиж. тому
114 (сьогодні 3, вчора 3)
Опис
Квартира складається з великої кухні-вітальні, двох спалень +1, двох санвузлів, трьох балконів та великого передпокою.

У квартирі виконаний дорогий авторський ремонт з використанням натуральних матеріалів. Високі стелі, панорамні вікна і великі балкони з обох боків будинку, тож ви можете милуватися видом як на парки та центр Львова, так і на його південну частину.

✅ Енергоефективна квартира: багато вікон і продумане планування дозволяє природно освітлювати всі кімнати, скорочуючи час електричного освітлення навіть для санвузлів, що уможливлює економію електроенергії. Завдяки цьому квартира також і тепла взимку.
✅ Опалення індивідуальне: двофункційний газовий котел Wolf, тепла підлога з функцією окремого регулювання температури різних зон через мобільний додаток.

✅ Продумана Кухня: гранітна стільниця, 2 рукомийники з сенсорними кранами, рухомий острівець, фурнітура Blum, варильна поверхня і духовка Hansa, посудомийка Siemens, великий холодильник.
✅ Велика ванна кімната: велике джакузі з двома кранами, сантехніка Hybner та Impress , LED -освітлення з багатьма режимами роботи та функцією віддаленого управління, сенсорні датчики.
✅ Менша ванна кімната: душова кабіна, туалет, рукомийник, вбудовані місця для зберігання, LED -підсвічування, сенсорні вимикачі.
✅ Спальня 1 з великим ліжком, вбудованими шафами та нішами для зберігання речей, великим панорамним вікном і балконом, а також з даховими вікнами. Спальня 2 з вбудованою шафою. Стелі покриті липовою вагонкою без жодного сучка.
✅ Ніша (2-ий рівень) з ліжком і двома вікнами балконного типу, що відкриваються на дах. Можна облаштувати затишний кабінет, кімнату для читання або ж третю спальню, щоб насолоджувати зоряним небом.
✅ Лоджія з облаштованою пральнею і місцями для зберігання. Пральна машинка Bosch, є місце для сушилки.
✅ Закрита прибудинкова територія з відеоспостереженням. У квартирі є сигналізація.
✅ Спокійна зелена вулиця, поруч парк "Залізні води". Розвинена інфраструктура: поруч з будинком знаходиться школа, на нижньому поверсі - приватний дитсадок, а у радіусі 500 м. - ще 2 школи і 2 дитсадки. Поруч магазини, аптеки, автобусна зупинка.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 4 метра. В квартирі більше 7 вікон, Вид з вікон на місто, на парк. Квартира перепланована, планування кімнат Кухня-вітальня. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел комбінований. В квартирі 2 роздільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - плитка, є підігрів підлоги. Є 4 балкони не засклені. Є лоджія, засклена. Стан стін - ремонту не потребують, стеля підвісна. Вікна дерев'яні, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Кабельне ТБ, Праска, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Посуд, Сигналізація, Супутникове ТБ, Лічильники, Сейф, Джакузі, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2011 році. У квартири 1 власник, прописані 5 людей. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Комора. Поруч є школа, дитсадок, розважальні заклади, зупинки, парк, супермаркет. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Торг доречний, Прямий продаж, Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Нові. Не засклений. Засклена. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Верифікований профіль
11
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 4 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру

Планування

В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Джакузі
  • Сейф
  • Лічильники
  • Супутникове ТБ
  • Сигналізація
  • Посуд
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Праска
  • Кабельне ТБ
В пропозиції є незбережені дані.