100 000 $
1 905 $/м²
Комісія 4% єОселя
52.5 / 25 / 21 м²
поверх 9 з 9
Бетонно монолітний
Суміжно-роздільна
Євроремонт
2 дні тому
1 міс. тому
41 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продаю комфортну 1 кімнатну квартиру з сучасним дизайнерським ремонтом.

Франківський район Львова - Житловий квартал CONTINENT – новий сучасний район у спальному районі Львова (всього 1,5 км від торгово-розважального цетру «Viktoria Garden»). Район забудовується новобудовами, з сучасним плануванням прибудинкової території, дитячими та спортивними майданчиками та підземними паркомісцями .

В пішій доступності магазини/мінімаркети/супермаркети, перукарні, розважальні заклади, школа, садочок, ринок. Перших поверхах новобудов даного ЖК уже розміщені магазини, супермаркети, спортзали, Нова Пошта т.п. (усе необхідне в подвір’ї будинку)

Квартира з новим дизайнерським ремонтом - ідеальний варіант як для проживання так і для купівлі під бізнес (як варіант подобова/постійна здача в оренду). Велика кухня студія - при потребі є варіант монтажу розсувних дверей між кухнею і вітальнею або повноцінний монтаж дверей у перегородку, що трансформує оселю в 2-кімнатну квартиру.

В квартиру уже встановлені усі меблі та техніка: шафи-купе, двоспальне ліжко, столи, стільці, диван, кухонні меблі, посудомийна машина, холодильник, мікрохвильова піч та духова шафа. Встановлена уся сантехніка. На стінах декоративні штукатурки та миюча фарба. Красиві панорамні вікна. 2 балкона на в кожну сторону будинку. Швидкісний інтернет (оптоволоконний). Індивідуальне опалення, теплі підлоги по всій площі квартири, електричні там де підігрів потрібен швидко і не постійно, для зручності в коридорі і спальні змонтовані перемикачі, в шафі купе вивід під інвертор для безперебійного живлення оселі.

Великий санвузол ховає в собі окрему частину під пралку та сушильну машину, рушникосушка комбінована, тропічний душ, гігієнічний душ, велика метрова тумба з умивальником і декоративна підсвітка для створення затишної атмосфери над ванною.

Спальня кімната за рахунок гри світла люстрою з цікавими кльошами, чи трековим - функціональним, чи RGB підсвітка за ліжком надає спальні вашого настрою.

Чудова квартира для комфортного проживання
Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол, туалет/ванна/душ. Сантехніка нова. Проведені. Є покриття підлоги, є підігрів підлоги. Є 2 балкони. Стеля підвісна. Вікна металопластикові, нові. В квартирі є Холодильник, Ліжко, Мікрохвильовка, Душова кабіна, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Євроремонт. Поруч є школа, дитсадок, розважальні заклади, супермаркет. Вільна. Сантехніка нова. Акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет оптоволоконний. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Комісія за послуги 4 %
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Мікрохвильовка
  • Ліжко
  • Холодильник
Верифікований профіль
1
Місяць досвіду
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 21
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 680
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Деталі інтер’єру
Квартира з новим дизайнерським ремонтом - ідеальний варіант як для проживання так і для купівлі під бізнес (як варіант подобова/постійна здача в оренду)

Планування
Загальна площа – 52,5 кв.м. Велика кухня студія - при потребі є варіант монтажу розсувних дверей між кухнею і вітальнею або повноцінний монтаж дверей у перегородку, що трансформує оселю в 2кім квартиру.

Будинок і двір
Вул. Трускавецька 133 - Житловий квартал CONTINENT – новий сучасний район у спальному районі Львова (всього 1,5 км від торгово-розважального цетру «Viktoria Garden»). Район забудовується новобудовами, з сучасним плануванням прибудинкової території, дитячими майданчиками та підземними паркомісцями .

Інфраструктура
В пішій доступності магазини/мінімаркети/супермаркети, перукарні, розважальні заклади, школа, садочок, ринок

Адреса
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.