123 000 $
1 984 $/м²
ПРЕМІУМ ПЕРЕУСТУПКА Пасiки-Міські
62 / 31.45 / 15 м²
поверх 5 з 8
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
3 тиж. тому
28 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Продається комфортна для сім'ї з дітьми 2-ох кімнатна квартира на 6-ому поверсі з панорамними вікнами, правильним плануванням, кухнею-студією, 2-ома спальнями, 2-ома балконами, 2-ома роздільними санвузлами у зеленому районі з чудовим виглядом з вікон.
- квартира двостороння: з виглядом на центральну вулицю з однієї кімнати і у внутрішнє подвір'я на дитячий майданчик з кухні та другої кімнати.
- 2 балкони: з кухні і кімнати.
- роздільні санвузли: менший за площею можна переробити під кладову.
- в спальні окрема ніша під гардеробну або шафу-купе.
[ссылка скрыта]. З балкону кухні відкривається вид на Високий Замок
ВАЖЛИВО: Будь ласка, телефонуйте на messengers: viber, whatsapp, telegram.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.8 метра. Вид з вікон у двір, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел твердопаливний. В квартирі 2 роздільних санвузла. Немає сантехніки. Проведені. Немає покриття підлоги, немає підігріву підлоги. Є 2 балкони не засклені. Лоджії немає. Стан стін - чорнові роботи. Вікна металопластикові, нові. В квартирі є Лічильники. Будинок побудований в 2024 році. У квартири 1 власник. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро, ліс. Прямий продаж. Не засклений. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін
Наталія
Наталія
Власник
Верифікований профіль
3
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
В квартирі є
  • Лічильники
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.