1 200 000 $
2 243 $/м²
СТ Авгур
Комісія 3%
535 / 121 / 31 м²
3 поверхи
25 сот
Будинок
4 кімнати
Дизайнерський ремонт
1 тиж. тому
1 міс. тому
26 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
ОСЬ ВІН! ТОЙ САМИЙ БУДИНОК МРІЇ!

Триповерховий сучасний будинок розташований в оточені природи та з власним пляжем, що створює приватну та безпечну атмосферу для мешканців.

Будинок має площу 532 кв.м., зовнішній вигляд вражає своїм стилем! Він оточений великою територією, на якій можна відпочивати та проводити час з родиною та друзями. Автоматичні ворота забезпечують безпеку та зручність в'їзду.На території будинку є простора зона барбекю, де можна насолоджуватися свіжим повітрям та приготуванням страв під відкритим небом. Гараж на 3 авто. Також є будиночок охорони та господарське приміщення для зберігання інструментів та інших необхідних речей.

Загальна площа території складає 25 соток, що дозволяє вам насолоджуватися простором та природою.На першому поверсі знаходиться:- ПРОСТОРА КУХНЯ, яка втілює мрії будь-якої господині. Обладнана сучасною технікою та стильними меблями. Панорамні вікна пропускають багато природного світла, а вихід на озеленену територію дозволяє насолоджуватися свіжим повітрям та красою навколишнього пейзажу під час сніданку або вечері.- ЗОНА ВІДПОЧИНКУ з функціонуючим каміном, який створює атмосферу затишку, а зручні меблі дозволяють насолоджуватися вільним часом разом з родиною чи друзями. - РОБОЧИЙ КАБІНЕТ- ідеально підходить для проведення робочих зустрічей чи ведення ділових справ. Забезпечує комфортні умови для ефективної роботи вдома. - ГОСТЬОВИЙ САНВУЗОЛ призначений для зручності гостей та відвідувачів.

- ПРОСТОРИЙ ГАРДЕРОБ для зберігання одягу та взуття.

Перший та другий поверх будинку розділяють дубові сходи, які є не лише функціональним елементом, а й важливою деталлю внутрішнього дизайну, яка додає стиль приміщенню.На другому поверсі розташовані: - ОСНОВНА СПАЛЬНЯ призначена для власників будинку, обладнана зручним ліжком. Має власний санвузол з душем, що забезпечує комфорт та зручність. Є велика гардеробна, яка дозволяє організувати зберігання одягу. - ДРУГА СПАЛЬНЯ може бути використана як спальня для гостей або членів сім'ї. - РОБОЧА КІМНАТА обладнана всіма необхідними меблями, має вихід на просторий балкон.

- ВАННА КІМНАТА з сучасним дизайном та якісними матеріалами, створює приємну атмосферу, комфорт та зручність в користуванні.

- На цокольному поверсі знаходиться:

- ТОПОЧНА, обладнана сучасною системою опалення та очистки води.

- ПРАЛЬНА КІМНАТА.

- КІМНАТИ ДЛЯ ПЕРСОНАЛУ.

- КІМНАТИ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ РІЗНОГО РОДУ РЕЧЕЙ.

- КУХНЯ.

- ГАРАЖ.

- ХАРАКТЕРИСТИКА БУДИНКУ: Фундамент - монолітний стрічковий. Стіни - кримський ракушняк 400 мм. Дах - утеплення 250 мм, покриття - металопрофіль. Фасади - японські фіброцементні плити Нічіха(вент фасад) 50 мм мін.вата. Перекриття міжповерхове - моноліт. Вікна двухкамерний склопакет з енергозберігаючою плівкою. Водяні теплі підлоги на всьому першому поверсі та частково на другому. Пілетний котел Ferolli (запас пілет - 3 тони); електрокотел на 12 квт; бойлер на 200 л; гідроакумулятор на 100 л; система очищення води на весь будинок. Автономна система енергозабезпечення в вигляді інвертора та 6 акумуляторів по 90Амп/год., а також бензиновій генератор на 4,5 квт.Скважина 40 м - бучацький водоносний горизонт. Автоматичний полив території. Вигрібна яма у вигляді класичного септика з переливною трубою з одгого в інший і подальшим дренуванням води в нижній частині септика. Електроенергія: трансформатор на 25 квт, заведено 16 квт. Встановлений двухтарифний лічильник.Всі ці характеристики роблять цей будинок ідеальним місцем для комфортного проживання та відпочинку для всієї сім'ї. Його сучасний дизайн, зручне розташування та функціональність роблять його бажаним вибором для тих, хто шукає стильний та затишний будинок. За більшою інформацією та відеооглядом - звертайтеся по номеру телефона.
Деталі
Будинок, 3 поверху, 4 кімнати. Площа ділянки 25 соток. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Торг доречний, Ексклюзивний договір. Комісія за послуги 3 %
Keys Real Estate
Верифікований профіль
8
Років досвіду
8
Місяців на сайті
Активних оголошень 20
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 10804
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.