94 000 $
627 $/м²
польова
ПРЕМІУМ Комісія 3%
150 / 90 / 13 м²
1 поверх
10 сот
Будинок
4 кімнати
Чудовий стан
сьогодні
2 міс. тому
96 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продам новий,жилий,добротній будинок в с.Осикове Фастівського(бувшого Макарівського р-ну).Розташований в межах села,на новому житловому масиві.Побудований в 2016р.з газоблоку 300мм.Одноповерховий,загальною площею 150м.кв.Фасад утеплений пінопластом та оздоблений декоративною штукатуркою.Криша накрита євро шифером.Металопластикові вікна.Планування будинку просторе та практичне.При вході в будинок передпокій з якого є вихід до гаражу 40м.кв.,тут же встановлено твердопаливний котел який обігріває систему опалення для будинку.С передпокою попадаємо в велику вітальню близько 30м.кв.,де є камін,м’які меблі та телевізор.Також з вітальні можемо потрапити в спальню,дитячу кімнату,кабінет,простору кухню та просторий сумісний санвузол.З вітальні є вихід на літню терасу на задньому дворі з барбекю.Теплі водяні поли в кухні,санвузлі,коридорі.Кімнати обігріваються радіаторами.Добротне оздоблення,меблі та побутова техніка.Стан «заходь та живи».Заведено трифазне електроживлення,є стабілізатор напруги на весь будинок.Обладнано охоронною сигналізацією.Вода з криниці(смачна та корисна,проводили аналізи). Є подвійна вигрібна яма з переливом.Ділянка 10сот.загороджена бетонною огорожею,автоматичні ворота.Росте плодоносний садок з молодих ягідних та фруктових дерев,обладнано полив.Є розбірний басейн на задньому дворі.При в’їзді в двір бетонний майданчик для авто.Тихе місце.До двору дорога висипана гравієм.Неподалік є озера.Будинок будувався для себе без планів продажу.Відмінне транспортне сполучення.До Києва близько 30км.Вартість будинку в тому вигляді що на фото 94000у.о.
Деталі
Будинок, 1 поверх, 4 кімнати. Фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - дерево. Під'їзд до будинку - грунт. Площа ділянки 10 соток. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 30 метрів. Газу немає. Холодна вода - колодязь, гаряча вода - електричний бойлер. Спільний санвузол, туалет / ванна. Сантехніка нова. Проведені. Вхідні двері броньовані. Є підігрів підлоги. Тип кухні - кухня-їдальня. Стіни штукатурка, стеля емульсія. Вікна металопластикові, нові. Є дах. Є огорожа. Немає підвалу. У будинку є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Сигналізація, Лічильники, Душова кабіна, Камін. Будинок побудований в 2015 році. Своя каналізація. На території ділянки є сад, гараж. У будинка 1 власник. Загальний стан будинку - Чудовий стан. Умови звільнення Вільно. Можливість прописки, охорона. Поруч є зупинки, річка / озеро. Будинок приватизований. Документи на будинок: свідоцтво про право власності на житло (при приватизації). Торг доречний, Вільна, Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Комісія за послуги 3 %
Верифікований профіль
16
Років досвіду
6
Рекомендацій
12
Років на сайті
Активних оголошень 7
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 1777
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Продам новий,жилий,добротній будинок в с.Осикове Фастівського(бувшого Макарівського р-ну).Розташований в межах села,на новому житловому масиві.Побудований в 2016р.з газоблоку 300мм.Одноповерховий,загальною площею 150м.кв.Фасад утеплений пінопластом та оздоблений декоративною штукатуркою.Криша накрита євро шифером.Металопластикові вікна.Планування будинку просторе та практичне.При вході в будинок передпокій з якого є вихід до гаражу 40м.кв.,тут же встановлено твердопаливний котел який обігріває систему опалення для будинку.С передпокою попадаємо в велику вітальню близько 30м.кв.,де є камін,м’які меблі та телевізор.Також з вітальні можемо потрапити в спальню,дитячу кімнату,кабінет,простору кухню та просторий сумісний санвузол.З вітальні є вихід на літню терасу на задньому дворі з барбекю.Теплі водяні поли в кухні,санвузлі,коридорі.Кімнати обігріваються радіаторами.Добротне оздоблення,меблі та побутова техніка.Стан «заходь та живи».Заведено трифазне електроживлення,є стабілізатор напруги на весь будинок.Обладнано охоронною сигналізацією.Вода з криниці(смачна та корисна,проводили аналізи). Є подвійна вигрібна яма з переливом.Ділянка 10сот.загороджена бетонною огорожею,автоматичні ворота.Росте плодоносний садок з молодих ягідних та фруктових дерев,обладнано полив.Є розбірний басейн на задньому дворі.При в’їзді в двір бетонний майданчик для авто.Тихе місце.До двору дорога висипана гравієм.Неподалік є озера.Будинок будувався для себе без планів продажу.Відмінне транспортне сполучення.До Києва близько 30км.Вартість будинку в тому вигляді що на фото 115000у.о.

У будинку є
  • Камін
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Адреса
с. Осикове, польова