70 000 $
1 129 $/м²
62 / 40.2 / 11.4 м²
поверх 5 з 6
Українська цегла
Роздільне
Євроремонт
вчора
2 тиж. тому
58 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
🔘 Пропонується на продаж чудова двокімнатна квартира, де виконаний якісний ремонт і яка укомплектована необхідною технікою і меблями. Вона повністю закриває ту саму болючу тему ремонту і витраченого на це часу. Вам тільки залишиться заповнити її власними речами.

🔘Адреса: провулок Софіївський 18, Петропавлівська Борщагівка, Києво-Святошинський район.
Найближча станція метро: Академмістечко, Житомирська або Теремки.

🔘 Сучасний ЖК «Празький квартал», який знаходиться в екологічно-чистому передмісті Києва. Це житловий комплекс низької забудови побудований із цегли, з фасадним утепленням і двокамерними склопакетами, завдяки чому влітку в квартирі відносно прохолодно, а взимку зберігається комфортна температура в будь-яку погоду. Територія ЖК закрита, є охорона і відеонагляд.
Житловий комплекс побудований, ведений в експлуатацію і повністю заселений в 2016 році.

🔘 Будинок знаходиться в середині ЖК і завдяки цьому тут немає ніякого стороннього шуму. На території комплексу розташовано 3 великі дитячі майданчики. Навколо ЖК досить багато приватного сектору, що дає відчуття тихого і спокійного передмістя столиці. В кожному дворі на Петропавлівці вдосталь плодових дерев і кущів, і навесні тут неймовірно приємний запах від цвітіння.

🔘 Квартира двостороння, не кутова, більша її частина орієнтована на південну сторону і тому вона протягом дня наповнена теплим і природним світлом. Розташована квартира на 5/6 поверхів, останній поверх мансардний.

🔘 Популярне і досить сучасне планування, простора кухня з площею 11,2 м2 і дві великі (окремі) спальні кімнати. Одна спальня має площу 21,2 м2, а друга - 19 м2. Тут буде достатньо місця для сім’ї з 3-4 осіб.

🔘 Санвузол сумісний і має площу 4,6 м2. В ньому розміщена повноцінна ванна, умивальник з тумбою і великим дзеркалом, нова пральна та сушильна машини та електрична рушникосушарка, підігрів підлоги. Лічильник холодної води оновлено в 2023 році і стоїть на обліку у Водоканалі.

🔘 Квартира в гарному обжитому стані. Ремонт виконаний біля 5 років назад, але все має максимально збережений стан. Меблі і техніка гармонійно вписані в інтер'єр квартири. Навіть через роки такий ремонт не втратить своєї актуальності.

🔘 В вартість квартири входять всі меблі і техніка, яка є на фото, а саме: вбудована кухня, варочна (газова) поверхня Bosch, духова шафа Gorenje, вбудована витяжка, smart телевізор (на кухні) Samsung, двокамерний холодильник LG, інверторні кондиціонери Mitsubishi (на кухні і в кожній кімнаті), пральна і сушильна машинки від Electrolux, smart телевізор Samsung, нове полуторне ліжко, двоспальне ліжко з прикраватними тумбочками, вбудована шафа купе, 2-ва комоди та інше.

🔘 Абсолютна автономія в опаленні. В кухні встановлено двоконтурний газовий котел Ferroli (Італія) з датчиком температури (новий). Враховуючи сучасні технології будівництва і клас енергоефективності самого будинку, у Вас будуть мінімальні рахунки за газ навіть в холодний зимовий період. Це ж супер, коли маєш змогу повністю контролювати свої комунальні витрати.

🔘 Інфраструктура:
Поряд з будинком є вдосталь об'єктів побутової та соціальної інфраструктури, а саме: красивий і облаштований Празький парк в 200 метах від будинку, де є зручні лавки, тенісні столи, дитячий і спортивний майданчики, невелике штучне озеро із зоною для барбекю. У пішій доступності два супермаркети Фора, аптеки, кав’ярні, продуктові та господарчі магазини, кілька дитячих садочків та ліцей №1.

Вартість квартири: 70 000$ - БЕЗ комісії.
Один власник. Документи готові до угоди.
З колегами співпрацюю, але прошу не дублювати рекламу.

Телефонуйте, і я із задоволенням відповім на всі запитання та покажу Вам цю квартиру.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Є газ. Гаряча вода - газовий котел. Опалення автономне. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Лічильники, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Євроремонт. Торг доречний, Вільна, Ексклюзивний договір. Інтернет бездротовий. Без комісії
Верифікований профіль
Сертифікат
АФНУ
9
Років досвіду
8
Рекомендацій
7
Років на сайті
Активних оголошень 4
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 3108
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Історія зміни ціни
вчора - 3 000 $ 70 000 $
22.04.2024 73 000 $