41 500 $
1 482 $/м²
Садова, 51Б
28 / 13 / 8 м²
поверх 3 з 10
Українська цегла
Роздільне
Дизайнерський ремонт
вчора
2 тиж. тому
38 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Без%. Петропавлівська Борщагівка, ЖК Пражський 2, вул. Садова 51Б, 3/10 пов, цегляний будинок, введено в експлуатацію 2021 року, 27,5/13,2/8,0 кв.м., сучасний стильний дизайнерський ремонт. Продаж з меблями та технікою, все як на фото. Двоконтурний газовий котел на опалення та підігрів води. Підлога кафель, ламінат. Стіни високоякісна штукатурка, пофарбовані шовковисто-матовою німецькою миючою фарбою, кафель. Стеля гіпсокартон. Вбудована кухня, витяжка, варильня газова поверхня, холодильник двокамерний "Лібхер", мікрохвильова піч, електрочайник, посуд. Душ кабіна, є неустановлений умивальник. Двоспальне ліжко, робочий стіл, офісне крісло. Максимум світла. Вікна на схід.
Ремонт робили для себе, з високоякісних матеріалів.
Закритий ЖК, під охороною, відео нагляд. Поряд парк, супермаркети, школа, дитячий садочок, зупинка маршрутки до метро "Академмістечко".
В квартирі ніхто не зареєстрований. Документи на право власності на квартиру та комору. Один власник. Продаж за за готівку.
41500 дол.
Разом з квартирою продається комора 2,6 кв.м., яка знаходиться в підвалі будинку, вхід через парадне.
Додаткові витрати для покупця, за два нотаріальних договора 1% пенсійний ( 430 дол. квартира + 10 дол. комора ) та 50% послуги нотаріуса ( 4000 +4000 грн за два договора , квартира + комора).
Перегляд за домовленістю.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір, на парк. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - ламінат, плитка, немає підігріву підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля підвісна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. В квартирі є Холодильник, Ліжко, Мікрохвильовка, Посуд, Лічильники, Душова кабіна. Будинок побудований в 2021 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Охорона, Комора. Поруч є школа, зупинки, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж, Вільна. Сантехніка нова. Нові. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
В квартирі є
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Ліжко
  • Холодильник
Верифікований профіль
Сертифікат
АФНУ
24
Роки досвіду
7
Років на сайті
Активних оголошень 4
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 1729
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
В квартирі виконано дизайнерський ремонт. Шторка душ кабіни та змішувачі в душі, підібрані в одному стилі та кольорі. Колір стін в кімнаті та колір і стиль ліжка в одному тоні. Світильники, ручки на двері, в одному кольорі та стилі.

Будинок і двір
Будинок розташовано поряд з парком. З виходом в парк. Територія під охороною та відео наглядом. Зелені насадження. Паркомісця.

Інфраструктура
Поряд з будинком сучасний Ліцей та дитячий садочок. Супермаркети, зупинка 903 маршрутки до метро "Академмістечко". В парадному поштомат "Нова пошта"

Історія зміни ціни
26.04.2024 - 500 $ 41 500 $
19.04.2024 42 000 $
Адреса