63 000 $
1 465 $/м²
Окружна, 9
43 / 18 / 14 м²
поверх 8 з 10
Українська цегла
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 міс. тому
86 (сьогодні 3, вчора 3)
Опис
ВЛАСНИК
Пропоную однокімнатну квартиру (ЕВРОДВУШКУ) в ЖК "Echo Park" (Велика Кільцева вулиця, 9,). будинок розташований в затишному місці поруч з озером та парком. Будинок має закриту територію з приватною охороною де можна залишати власний автомобіль, або орендувати підземний паркінг.
Поруч з ЖК Ехо Парк розвинена інфраструктура: супермаркет Ашан ТЦ Променада Парк, кав'ярні, магазини, дуже зручна Транспортна розв'язка. Оскільки будинок розташований в не прохідній частині - відсутні автомобільні затори, а до Кільцевої дороги 300 м.

Про квартиру:
Квартира загальною площею 43 м.кв. розташована на 8 поверсі в 10 поверховому будинку (вікна на Схід). Проведено перепланування, що робить квартиру фактично двокімнатною (Кухня розділена на зону відпочинку -8 м.кв. та зону приготування-8 м.кв.).
В квартирі виконаний дизайнерський ремонт з дорогих якісних матеріалів. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою Electrolux ! В ванній кімнаті електро тепла підлога та додатково встановлено систему очищення води.
Також додатково зроблено шумоізоляцію суміжних з сусідніми квартирами стін. В порівнянні з іншими житловими комплексами, які перебувають поруч ,ЖК "Echo Park" напевно найтихший (хто цінує тишу і спокій зрозуміють цю перевагу.)
Сам будинок утеплений мінеральною ватою (не пінопластом, як здебільше по с.Петропавлівська - Софіівська Борщагівка) та захищений металевим сайдингом. Такий спосіб зовнішнього утеплення будинків використовується при будівництві квартир в житлових комплексах бізнес-класу.

Опалення квартири здійснюється завдяки індивідуальному газовому опаленню (газовий котел)
Деталі
Будинок - Українська цегла, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Роздільне. Є газ. Опалення індивідуальне - котел газовий. В квартирі є Праска, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Прямий продаж. Власник погоджується продати по програмі єОселя
В квартирі є
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Праска
ірина
ірина
Власник
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 2
Останній візит на сайт 4 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.