45 000 $
1 184 $/м²
38 / 20 / 12 м²
поверх 4 з 5
Газоблок
Суміжна
Євроремонт
1 тиж. тому
2 міс. тому
109 (сьогодні 3, вчора 0)
Опис
Продається однокімнатна квартира від власника. Село Святопетрівське Бучанського району. У власності більше 3 років. Можливий продаж по Єоселя та сертифікату. Площа помешкання 38 кв.м., 4/5 поверх, є балкон.Зроблений ремонт. Стіни пофарбовані, все справно працює. Автономне опалення, встановлений двоконтурний котел, є бойлер. Проблем з комунікаціями немає.
Всі ділянки забудовані, не буде ніяких поряд будівництв, в будинку у всіх сусідів ремонт є. Будинок теплий. Тариф на світло споживчий.
Поряд 2 магазини, один з них в будинку, до АТБ 5 хвилин, 15 хвилин до школи та дитячого садочку, 5 хвилин до зупинки маршруток цирку та 10 хв. до м.Академ містечко.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Газоблок, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.6 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Суміжна. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат, плитка, немає підігріву підлоги. Є балкон не засклений. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля натяжна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері типові, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники. Будинок побудований в 2016 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Євроремонт. Поруч є зупинки, супермаркет. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Прямий продаж. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Не засклений. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя
В квартирі є
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
Ганна
Ганна
Власник
Верифікований профіль
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса