67 500 $
1 199 $/м²
б-р Лесі Українки, 4
56.3 / 27.3 / 19.5 м²
поверх 5 з 11
Українська цегла
Студія
Чудовий стан
2 тиж. тому
2 тиж. тому
45 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Загальна площа 56.3 м.кв
Будинок зданий в 2015 році
5/11 поверх. Вантажний ліфт.
Квартира продається з технікою і меблями.
Тепла підлога ✔️
Кондиціонер ✔️
Пральна машинка✔️
Посудомийка✔️
Витяжка ✔️
Мікрохвильова піч ✔️
Духовка, газова плита ✔️
Холодильник ✔️
Телевізор ✔️

Усі меблі та техніка в чудовому стані.
Квартира тепла та має індивідуальне газове опалення.

Територія ЖК закрита з охороною, доглянута та гарно засаджена. Є все необхідне: безліч магазинів, кав’ярень, садочки, школа, спортзали, гуртки, СПА, салони краси, пекарні, аптеки, лікарня та ін. Поряд (5-10хв пішки) супермаркети АТБ, СІЛЬПО, ФОРА та ТЦ з кінотеатром.

До Києва 5 км. Маршрутки до метро «Академ містечко» та «Теремки/Іподром
/Виставковий центр» кожні 2 хв.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 1 кімната. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Студія. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка в нормальному стані. Проведені, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - плитка, ламінат, є підігрів підлоги. Стан стін - ремонту не потребують, стеля натяжна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2015 році. У квартири 1 власник, прописана 1 людина. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Охорона, Можлива прописка, автопарковка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Прямий продаж. Сантехніка в нормальному стані. Нові. Є автономна електроенергія - акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет оптоволоконний
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Юлія
Юлія
Власник
Верифікований профіль
3
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Вся техніка в відмінному стані.
Кухня виконана з якісних матеріалів та фурнітури. Всі фасадні дверцята кухні з доводчиками.

Планування
Квартира дуже простора і світла, багато вікон!
Перегородку між кімнатою та кухнею (закреслено червоним) прибрали під час ремонту. При бажанні, нові власники можуть зашити гіпсокартоном і розділити зони.

Будинок і двір
Є вантажний ліфт. Двір з великим дитячим майданчиком і поряд школа з садочком. Сам квартал дуже гарний, доглянутий і засаджений рослинами. Живеш ніби в парку. Прикліплюю фото ЖК і майданчика у дворі та школу що поряд.
Також кружечком обвела будинок на плані.
Фото окремо самого будинку також додаю.

Інфраструктура
В ЖК дуже розвинута комерція тому є все, без перебільшень. Безліч кав’ярень, супермаркетів, фруктових лавок, садочки, магазинчики з одягом, дитячі іграшкові магазини, розвивашки для дітей, басейн дитячий, тренажерні зали, танці, фітнес, салони краси, СПА салони і багато іншого

Адреса
с. Святопетрівське, б-р Лесі Українки, 4