37 500 $
987 $/м²
38 / 20 / 12 м²
поверх 5 з 5
Газоблок
Роздільне
Дизайнерський ремонт
2 дні тому
4 тиж. тому
89 (сьогодні 0, вчора 5)
Опис
Вашій увазі Квартира з ремонтом в новому будинку, будинок введений в експлуатацію, підключені всі комунікації, газ, центральне водопостачання та водовідведення, світло.
Сама квартира - 2к на 38м2 з роздільним плануванням, окремо 2 кімнати та кухня-вітальня. У розділі фото - є планування квартири. Локація: центр с. Святопетрівське, поруч з Вишневим та Софіївською Борщагівкою.
Поруч з ЖК вся інфраструктура, зупинка громадського транспорту, маршрутка 742 кожних 3 хв курсує до Академмістечка, дитячий садочок та школа державні, амбулаторія, продуктовий магазин, парк, аптека, нова пошта. 5 хв на авто - нові сучасні ТРЦ з кінотеатрами та купою магазинів.

Умови продажу 100% оплата або можливе розтермінування від забудовника при умові першого внеску 60-70 % та решту до 6-8 місяців, або кредитування через банк.
Дзвоніть та записуйтесь на перегляд, будемо Вам раді.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Газоблок, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Є газ. Гаряча вода - газова колонка. Опалення автономне. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Терміново, Прямий продаж, Вільна, Можливе розтермінування. Інтернет оптоволоконний. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Тимофій
Тимофій
Власник
Верифікований профіль
2
Роки на сайті
Активних оголошень 4
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.