250 000 $
2 787 $/м²
Паркова, 17
БЕЗ КОМІСІЇ ЖК Park Lake City
89.7 / 38.6 / 23.5 м²
поверх 3 з 4
Бетонно монолітний
Роздільне
Дизайнерський ремонт
3 тиж. тому
4 міс. тому
62 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продаж готової до заселення 3-кімнатної квартири у сучасному житловому заміському комплексі бізнес класу Park Lake City (с. Підгірці, 10-й кілометр Новообухівського шосе). ЖК розташований в екологічно чистій зоні в 20-ти хвилинах від центру Києва. Складається з будинків низької поверховості, які розташовані навколо озера, має закриту територію, яка знаходиться під охороною та наглядом 24/7, власну інфраструктуру, дитячі та спортивні майданчики, бігову доріжку, завдовжки 1250 м навколо озера.
Квартира розташована на 3-му поверсі 4-х поверхового будинку, який вже введено в експлуатацію. Вже завершений ремонт з використанням преміальних матеріалів та сучасних технологій ремонту.
В квартирі дві просторі світлі спальні з панорамними вікнами до підлоги та затишна кухня-вітальня. З усіх кімнат можна потрапити на власну терасу з видом на озеро, загальною площею 15 м2.
Встановлена кухня та вмонтована техніка (встроєний холодильник, духовий шкаф Electrolux, варильна поверхня, витяжка, посудомийна машина Bosch, пральна машина Haier)
В кожній кімнаті встановлені кондиціонери Cooper Hunter.
Санвузол, площею 6м2, оснащений сантехнікою (бойлер Electrolux EWX 80, душова кабіна Eger A Lany з піддоном, унітаз Roca Gap, раковина Villeroy & Bosch та полотенцесушитель) та теплою підлогою. Є господарська кімната, яка спроектована під гардероб та кімнату для прання(1,55 м2), а також ще одна окрема гардеробна кімната (3 м2)
В квартирі індивідуальне опалення (встановлений електро котел)
Квартира повністю готова до заселення. Залишається лише доукомплектувати меблями (дизайн-проект додається)

Загальна площа квартири- 89,7 м2, житлова- 38,6 м2, кухня-вітальня 23,5 м2.
Висота стелі- 3м.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 3 метра. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення індивідуальне - котел електричний. В квартирі 2 роздільних санвузла. Сантехніка нова. Є покриття підлоги - ламінат, плитка, є підігрів підлоги. Є балкон не засклений. Будинок побудований в 2021 році. У квартири 1 власник. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Поруч є супермаркет, парк, річка/озеро, розважальні заклади, зупинки, школа, дитсадок. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Не засклений. Інтернет дротовий (кабельний). Без комісії
Верифікований профіль
6
Років досвіду
4
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 0
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Планування
В квартирі є три окремі просторі кімнати- дві спальні 24,4 м2 та 14,2 м2, простора кухня-вітальня, площею 23,5 м2., санвузол, загальна гардеробна кімната та власна гардеробна в майстер-спальні. Окреме приміщення для пральної та сущильної машинок. Вихід з усіх кімнат на власну терасу з видом на озеро.

Будинок і двір
Технологія будівництва будинку- монолітно-каркасна, стіни- червона цегла, утеплення- мінеральна вата, що дає високу енергоефективність будинку. Просторе дизайнерське лобі, швидкісні тихі ліфти- все для комфорту та затишку резидентів. Внутрішня територія облаштована для прогулянок, проведення часу з сімʼєю та заняття спортом на подвір'ї. Є критий паркінг та гостьові паркомісця.

Інфраструктура
За 5 хв їзди розташований МегаМаркет з аптекою, магазинами, фуд-кортом, кінотеатром, а також аутлет-містечко "Мануфактура". На тариторії ЖК планується будівництво дитячого садка та школи.

Адреса
с. Підгірці, Паркова, 17