32 000 $
305 $/м²
Лісова, 13
104.8 / 52.8 / 10.4 м²
2 поверхи
6 сот
Дача
3 кімнати
Задовільний стан
1 міс. тому
1 міс. тому
69 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Двоповерховий будинок, на нульовому поверсі гараж з підвалом
На першому поверсі кухня і дві кімнати ( в кожній кімнаті і на кухні стоїть газовий конвектор). Окремо газова колонка для гарячої води на кухні.
На другому поверсі заселена тераса, кімната і дві кладовки. Туалет, душова і сауна в окремій будівлі на вулиці. У душі є бойлер.
Загальна площа будинку 102,5 кв.м.Територія 6,5 соток, приватизована. На території чудовий сад, зелений газон та квіти.
Через дорогу від будинку величезний ліс, поруч два озера ( 5 хв на машині)
Деталі
Дача, 2 поверху, 3 кімнати. Матеріал стін - цегляний. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 6 соток. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газова колонка. Опалення котел газовий. Роздільний санвузол, туалет / душ. Сантехніка в нормальному стані. Проведені. Вікна металопластикові. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Покриття даху - шифер. Є огорожа. Підвал розташований під будівлею. Будинок побудований в 1989 році. Своя каналізація. На території ділянки є сауна, город, сад, гараж. У будинка 1 власник, частка власника повна. Загальний стан будинку - Задовільний стан. Поруч є зупинки, річка / озеро, ліс, супермаркет. Будинок приватизований. Сантехніка в нормальному стані. Зовнішнє утеплення стін
Олексій
Олексій
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
с. Пороскотень, Лісова, 13
В пропозиції є незбережені дані.