135 000 $
714 $/м²
Свободи, 88 А
ГАРЯЧЕ єОселя
189.1 / 83 / 16.2 м²
2 поверхи
18 сот
Будинок
5 кімнат
Хороший стан
сьогодні
2 міс. тому
431 (сьогодні 0, вчора 5)
Опис
Пропонуємо
двоповерховий будинок по в. Свободи
с. Рожни Броварського району
Будинок розміщений на ділянці розміром у 18 соток прямо в центрі села, що знаходиться у курортній зоні на р. Десні. Поруч з будинком знаходиться церква, зовсім недалеко – автобусна зупинка, школа, клуб, магазини. Відстань до Києва всього лише 25 км.
У будинку є все необхідне для життя. На другому поверсі знаходяться три спальні та вітальня, на першому - кухня, вітальня, велика ванна кімната разом з туалетом і маленький туалет для гостей. З кухні є вихід у гараж, під яким розміщений підвал для зберігання городини та консервацій.
Опалення будинку – газове. Як альтернативу можна використовувати твердопаливний котел і камін для дров у вітальні. На другому поверсі - батареї для опалення, а на першому – тепла підлога. На обох поверхах є кондиціонери та кабельний оптоволоконний інтернет.
Все техніка і меблі залишаються по домовленості.
Вода поступає із глибокої свердловини. На подвір’ї є колодязь, запаси дров та контейнер для зберігання інвентаря.
Будинок має вихід на дві сторони – на подвір’я і у сад. Велика тераса з виходом на південь зручна для відпочинку, поруч невеличка тепличка.
Ділянка огороджена по периметру, а у будинку встановлена бездротова система безпеки (AJAX).
Земельна ділянка старанно доглянута та потопає в зелених насадженнях і квітах. Троянди, іриси, тюльпани, нарциси, півонії, самшит, бузок та багато інших чудових рослин створюють райську атмосферу. Крім декоративних рослин є також фруктові дерева, смородина, малина, полуниця та виноград.
Всі документи в порядку. Продаж без комісійних і без ріелторів. Від єдиного власника!
Особлива пропозиція!
Є ексклюзивна можливість придбати і сусідню ділянку, приєднавши її до запропонованої садиби. Обидві ділянки гармонійно доповнюють одна одну, але можуть належати різним власникам. Розмір земельної ділянки – 20 соток, оформлена під забудову. Форма ділянки – прямокутна, рівна. Земельна ділянка має окремий в’їзд з вул. Стрілецька.
На ділянці плодоносить молодий сад із елітних сортів черешні, вишень, слив, яблунь і груш.
Посаджена велика плантація сортової полуниці. Ґрунт – родючий і доглянутий.
Кому наша пропозиція цікава, телефонуйте, будь ласка.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 5 кімнат. Площа ділянки 18 соток. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газова колонка. Опалення котел газовий. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Хороший стан. Торг доречний, Прямий продаж. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Лідія
Лідія
Власник
Верифікований профіль
3
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Історія зміни ціни
08.04.2024 - 5 000 $ 135 000 $
29.02.2024 140 000 $
Адреса
с. Рожни, Свободи, 88 А, 3221287201:01:024:0055 кадастровий номер