119 000 $
476 $/м²
Грушевського, 47
ПРЕМИУМ БЕЗ КОМИССИИ
250 / 89.9 / 13.7 м²
2 этажа
10 сот
Дом
5 комнат
Хорошее состояние
2 нед. назад
5 мес. назад
153 (сегодня 0, вчера 1)
Описание
ВЛАСНИК.

Вашій увазі пропонується на продаж СВІЙ сучасний будинок в обжитому приватному секторі Бородянки.

Адреса - вул. Грушевського 47, Бородянка, Київська область.
Площа - 250м2
Площа ділянки - 10 соток
Поверховість - 2 (+цокольний поверх)
Висота стелі - 2.8м
Стан - незакінчений ремонт
Кількість кімнат - 5

Комунікації.
Опалення - металеві радіатори з нагрівом від двоконтурного газового котла.
Електроенергія - 10кВт з можливістю розширення потужності. Лічильник. Тариф день/ніч. У запасі є невеличкий бензиновий генератор на випадок аварійних відключень.
Водопостачання - централізована холодна вода. На вході в будинок стоїть фільтр. Є криниця.
Каналізація - великий септик.
Інтернет - оптичне волокно. Оператор NEMICOM.
Телефонний звʼязок - ідеальний прийом GSM, LTE, 3G усіх можливих операторів.

Документи.
Земля - договір дарування.
Будинок - свідотство про право власності.
Один власник, ніхто не прописаний.
Документи готові.

Конфігурація будинку.

Цокольний поверх складається з повноцінного просторого гаражу 37м2 та двох окремих приміщень, одне з яких використовувалось, як гостьова кімната (12.3м2), а інше відведене під котельню. В котельні знаходиться газовий котел, стабілізатор напруги, вузол фільтрації води та гребінка, морозильна камера та стелажі для консервації та "корисного" хатнього мотлоху.

Перший поверх. Вхід в будинок передбачений з внутрішньої сторони двору через функціональну засклену терасу (12м2). Це гарне місце для сімейних зазстіль. До того ж вона допомагає оптимізувати температурний режим всередині будинку регулюючи віддіт теплого повітря при вході/виході. Далі - просторий коридор (15.9м2) з дверима до санвузлу (6.1м2, з душовою кабіною), кухні (13.7м2) та величезної вітальні (40м2), розділеною на дві зони - камінна зала (26.9м2) та імпровізована ніша для відпочинку (12м2). В коридорі та санвузлі на підлозі керамічна плитка. Кухня - плитка/паркетна дошка, вітальня - паркетна дошка. Кухня повністю укомплектована меблями та технікою. Вітальня - старі меблі. Є функціональний мармуровий камін, який за короткий час прогріває усі сусідні приміщення на першому та мансардному поверхах. Весь перший поверх - сучасні деревʼяні двері, якісні металопластикові вікна та гарні деревʼяні підвіконня.

Другий поверх. Складається з трьох окремих кімнат (у двох з яких передбачені балкони), гардеробної (6.8м2) та санвузлу ( з ванною). Одна кімната (15.1м2) та санвузол (6.8м2) вже з ремонтом. На підлозі паркетна дошка. Інші дві (18.2м2 та 17.7м2 - ще не готові. У них змонтовані міжстінні перегородки, стеля зашита дошкою, зроблено базове розведення електроенергії. Скрізь встановлені сучасні деревʼяні двері, деревʼяні вікна та деревʼяні підвіконня. Також з мансардного поверху є вихід на функціональне горище, де можна стояти у повний зріст.

Земельна ділянка.

Будинок знаходиться на земельній ділянці правильної прямокутної форми із загальною площею 10 соток (24м*43м). До дороги розташована перпендикулярно. Пляма забудови (10м*10м) - геометричний центр ділянки. За будинком зліва збудована баня на дровах з пічкою та грубкою. Перед банею стоїть металевий контейнер (вагончик), який завжди використовувався, як майстерня та інструментарій. Є окремий погреб для консервації.

Приблизно 2.5 сотки з тильного боку ділянки використовувалось під город, решта - сад та декоративні насадження з неймовірною кількістю плодово-ягідних культур, серед яких вишня, черешня, персик, абрикос, яблуня, груша, алича, слива, горіх, агрус, смородина, малина, ожина. Усі дерева живі та щороку дають рясний урожай. Окрім плодових, також є багато декоративних рослин та дерев - береза, туї, ялиці, тис та інші (просто не памʼятаю усі назви))).

Є криниця з чистющою водою, спортивна зона з турніками, гойдалка. Під терасою облаштований ще один погреб/інструментарій.

Сусіди - з усіх боків мешкають чудові привітні люди, які однозначно стануть Вам друзями.

Якщо залишились запитання - буду радий відповісти по телефону, або особисто на перегляді. Можливо, це саме Ваше майбутнє родинне помешкання.
Приїжджайте, Ви вже запрошені.

Гарного дня!
Детали
Дом, 2 этажа, 5 комнат. Материал стен – кирпичный, фундамент дома – железобетон. Подъезд к дому – асфальт. Площадь участка 10 соток. Высота потолков 2.8 метра. Вид из окон во двор. Планировка комнат Раздельная. Газ природный. Холодная вода - водопровод, горячая вода - газовый котел. Отопление котел газовый. В доме 2 раздельных санузла, туалет/ванна. Сантехника в нормальном состоянии. Проведены. Входная дверь железная, лестница деревянная. Покрытие полов - паркет. В доме 2 балкона. Тип кухни - кухня-столовая. Стены штукатурка, потолок подвесной. Окна металлопластиковые, в нормальном состоянии. Межкомнатные двери деревянные, новые. Покрытие крыши - металлочерепица. Тип ограждения - кирпич. Подвал расположен под зданием. В доме есть Телевизор, Кабельное ТВ, Утюг, Фен, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Посуда, Спутниковое ТВ, Счетчики, Душевая кабина, Посудомоечная машина, Камін. Дом построен в 2012 году. Своя канализация. На территории участка есть баня, пристройка, гараж, огород, сад. У дома 1 собственник, доля владельца полная, нет прописанных. Общее состояние дома - Хорошее состояние. Возможность прописки, автопарковка. Рядом есть остановки, супермаркет, парк, речка/озеро, лес. Дом приватизирован. Документы на дом: договор дарения. Торг уместен, Срочно, Прямая продажа, Свободна. Сантехника в нормальном состоянии. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен. Без комиссии
Верифицированный профиль
Silver partner
10
Лет опыта
8
Лет на сайте
Активных объявлений 16
Эксклюзивных объектов 2
Рекламная активность 10478
Последний визит на сайт 2 дня назад
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
Планировка

В доме есть
  • Камін
  • Посудомоечная машина
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Спутниковое ТВ
  • Посуда
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Фен
  • Утюг
  • Кабельное ТВ
  • Телевизор
История изменения цены
13.06.2024 - 6 000 $ 119 000 $
08.05.2024 - 5 000 $ 125 000 $
04.05.2024 - 20 000 $ 130 000 $
16.01.2024 150 000 $
Адрес
пгт. Бородянка, Грушевського, 47, 3221055100:01:008:0237 кадастровый номер
В пропозиції є незбережені дані.