150 000 $
600 $/м²
Грушевського, 47
БЕЗ КОМІСІЇ
250 / 89.9 / 13.7 м²
2 поверхи
10 сот
Будинок
5 кімнат
Хороший стан
1 міс. тому
3 міс. тому
93 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
ВЛАСНИК.

Вашій увазі пропонується на продаж СВІЙ сучасний будинок в обжитому приватному секторі Бородянки.

Адреса - вул. Грушевського 47, Бородянка, Київська область.
Площа - 250м2
Площа ділянки - 10 соток
Поверховість - 2 (+цокольний поверх)
Висота стелі - 2.8м
Стан - незакінчений ремонт
Кількість кімнат - 5

Комунікації.
Опалення - металеві радіатори з нагрівом від двоконтурного газового котла.
Електроенергія - 10кВт з можливістю розширення потужності. Лічильник. Тариф день/ніч. У запасі є невеличкий бензиновий генератор на випадок аварійних відключень.
Водопостачання - централізована холодна вода. На вході в будинок стоїть фільтр. Є криниця.
Каналізація - великий септик.
Інтернет - оптичне волокно. Оператор NEMICOM.
Телефонний звʼязок - ідеальний прийом GSM, LTE, 3G усіх можливих операторів.

Документи.
Земля - договір дарування.
Будинок - свідотство про право власності.
Один власник, ніхто не прописаний.
Документи готові.

Конфігурація будинку.

Цокольний поверх складається з повноцінного просторого гаражу 37м2 та двох окремих приміщень, одне з яких використовувалось, як гостьова кімната (12.3м2), а інше відведене під котельню. В котельні знаходиться газовий котел, стабілізатор напруги, вузол фільтрації води та гребінка, морозильна камера та стелажі для консервації та "корисного" хатнього мотлоху.

Перший поверх. Вхід в будинок передбачений з внутрішньої сторони двору через функціональну засклену терасу (12м2). Це гарне місце для сімейних зазстіль. До того ж вона допомагає оптимізувати температурний режим всередині будинку регулюючи віддіт теплого повітря при вході/виході. Далі - просторий коридор (15.9м2) з дверима до санвузлу (6.1м2, з душовою кабіною), кухні (13.7м2) та величезної вітальні (40м2), розділеною на дві зони - камінна зала (26.9м2) та імпровізована ніша для відпочинку (12м2). В коридорі та санвузлі на підлозі керамічна плитка. Кухня - плитка/паркетна дошка, вітальня - паркетна дошка. Кухня повністю укомплектована меблями та технікою. Вітальня - старі меблі. Є функціональний мармуровий камін, який за короткий час прогріває усі сусідні приміщення на першому та мансардному поверхах. Весь перший поверх - сучасні деревʼяні двері, якісні металопластикові вікна та гарні деревʼяні підвіконня.

Другий поверх. Складається з трьох окремих кімнат (у двох з яких передбачені балкони), гардеробної (6.8м2) та санвузлу ( з ванною). Одна кімната (15.1м2) та санвузол (6.8м2) вже з ремонтом. На підлозі паркетна дошка. Інші дві (18.2м2 та 17.7м2 - ще не готові. У них змонтовані міжстінні перегородки, стеля зашита дошкою, зроблено базове розведення електроенергії. Скрізь встановлені сучасні деревʼяні двері, деревʼяні вікна та деревʼяні підвіконня. Також з мансардного поверху є вихід на функціональне горище, де можна стояти у повний зріст.

Земельна ділянка.

Будинок знаходиться на земельній ділянці правильної прямокутної форми із загальною площею 10 соток (24м*43м). До дороги розташована перпендикулярно. Пляма забудови (10м*10м) - геометричний центр ділянки. За будинком зліва збудована баня на дровах з пічкою та грубкою. Перед банею стоїть металевий контейнер (вагончик), який завжди використовувався, як майстерня та інструментарій. Є окремий погреб для консервації.

Приблизно 2.5 сотки з тильного боку ділянки використовувалось під город, решта - сад та декоративні насадження з неймовірною кількістю плодово-ягідних культур, серед яких вишня, черешня, персик, абрикос, яблуня, груша, алича, слива, горіх, агрус, смородина, малина, ожина. Усі дерева живі та щороку дають рясний урожай. Окрім плодових, також є багато декоративних рослин та дерев - береза, туї, ялиці, тис та інші (просто не памʼятаю усі назви))).

Є криниця з чистющою водою, спортивна зона з турніками, гойдалка. Під терасою облаштований ще один погреб/інструментарій.

Сусіди - з усіх боків мешкають чудові привітні люди, які однозначно стануть Вам друзями.

Якщо залишились запитання - буду радий відповісти по телефону, або особисто на перегляді. Можливо, це саме Ваше майбутнє родинне помешкання.
Приїжджайте, Ви вже запрошені.

Гарного дня!
Деталі
Будинок, 2 поверху, 5 кімнат. Матеріал стін - цегляний, фундамент будинку - залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 10 соток. Висота стелі 2.8 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - водопровід, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. У будинку 2 роздільних санвузла, туалет / ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені. Вхідні двері залізні, сходи дерев'яні. Покриття підлоги - паркет. В будинку 2 балкони. Тип кухні - кухня-їдальня. Стіни штукатурка, стеля підвісна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Покриття даху - металочерепиця. Тип огорожі - цегла. Підвал розташований під будівлею. У будинку є Телевізор, Кабельне ТБ, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Супутникове ТБ, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Будинок побудований в 2012 році. Своя каналізація. На території ділянки є баня, прибудова, гараж, город, сад. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Хороший стан. Можливість прописки, автопарковка. Поруч є зупинки, супермаркет, парк, річка / озеро, ліс. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір дарування. Торг доречний, Терміново, Прямий продаж, Вільна. Сантехніка в нормальному стані. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
У будинку є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Супутникове ТБ
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Праска
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Верифікований профіль
10
Років досвіду
8
Років на сайті
Активних оголошень 2
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 343
Останній візит на сайт 1 день тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
смт. Бородянка, Грушевського, 47, 3221055100:01:008:0237 кадастровий номер