41 250 $
721 $/м²
поліська, 2Б
57.2 / 27 / 23 м²
этаж 2 из 5
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей свободная планировка
вчера
1 мес. назад
43 (сегодня 0, вчера 2)
Описание
Житловий комплекс «SOFI HOUSE» - це будинок клубного формату в ближньому передмісті Києва Софіївській Борщагівці. Сам будинок складається з двох секцій по 5 поверхів, фасад приваблює спокійною колірною палітрою, панорамними вікнами та відсутністю зайвих елементів декору. В будинку всього 100 квартир, що створює приватну ексклюзивну атмосферу. Майбутнім мешканцям пропонують квартири від 29 кв.м. В наявності є квартири на першому поверсі з власною терасою - обладнайте простір перед своїм будинком на власний розсуд. Кожна квартира укомплектована опаленням та підігрівом води від індивідуальних газових котлів, якісними металевими вхідними дверима з МДФ накладкою з обох сторін, енергоощадними вікнами з шестикамерним профілем, що забезпечують високий рівень інсоляції приміщень і комфортну температуру при невеликій вартості опалення.

Однією з переваг ЖК «SOFI HOUSE» є закрита територія, захищена від транспорту і сторонніх відвідувачів, що охороняється 24/7. Для того, щоб мешканці почували себе у безпеці і були впевнені у збереженні свого майна, в комплексі встановлені системи відеоспостереження. Для авто передбачений впорядкований гостьовий паркінг на 10 паркомісць в межах зовнішнього периметра будинку.

Інфраструктура

Клубний будинок «SOFI HOUSE» розташований у Софіївській Борщагівці, на відстані 4 км до Києва, До найближчих станцій метро їхати лише 15 хвилин. Поряд дві станції метро - Академмістечко та метро Житомирська. Зручна транспортна розв'язка дозволяє легко доїхати до міста Київ, як на власному автомобілі, так і на громадському транспорті, що важливо, для тих, хто працює в столиці.За 5 хвилин пішки зупинка автобусних маршрутів №374, №742, №769 та №796, які підвозять до станцій метро «Виставковий центр», «Академмістечко» та «Нивки».

Навколо ЖК «SOFI HOUSE» активно зростають нові житлові комплекси, завдяки чому район Софіївська Борщагівка активно розвивається. Поруч розташовані всі необхідні для комфортного життя інфраструктурні об'єкти. Близько 2 хвилин пішки до найближчого супермаркету «THRASH!», 10 хвилин до ТРЦ «EUROпарк» з супермаркетом«Сільпо», бутиками, магазинами техніки, спортивних та дитячих товарів, різноманітними сервісами, зоною фуд-корту, кінотеатром «FILMAX», сімейним парком розваг «KIDS LAND». Поряд знаходяться магазини «Будівельний Двір» і «Unit B», де можна придбати все необхідне для ремонту. Дорога до гіпермаркету «FOZZY Вишневе» займе 12 хвилин на авто. В окрузі достатньо і навчально-виховних закладів для дітей.

За 4-5 хвилин на автомобілі працюють приватні дитячі садочки «5 сов», «Умка Гранд», «Левенятко», «Мама Маша», «Веселка», «FunKids» та творча Студія "Акварелька". До приватної школи «Нова ера» автомобілем 6 хвилин, до початкової школи «Софія» та Софіївсько-Борщагівського ліцею 7 хвилин. Для позашкільних занять в окрузі є музичні школи, школи іноземних мов тощо.

Якщо необхідна медична допомога, то в окрузі розташовані лікарня, дитяча поліклініка, амбулаторія сімейної медицини та декілька приватних медичних центрів.

На тренування до найближчого від комплексу фітнес-клубу «Workshop Fitness Club» — 11 хвилин пішки, до студії фітнесу «ASAP»та фітнес-клубу «Каста Петровський Квартал» — 4 хвилини автомобілем. Також недалеко розташовані перегоновий трек та футбольний стадіон.
Детали
Дом Строится - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Есть газ. Горячая вода - газовый котел. Отопление индивидуальное - котел газовый. В квартире есть Счетчики. Общее состояние квартиры - От строителей свободная планировка. Прямая продажа, Свободна. Интернет оптоволоконный. Без комиссии
В квартире есть
  • Счетчики
THE Capital
Верифицированный профиль
9
Лет опыта
16
Рекомендаций
3
Года на сайте
Активных объявлений 16
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 11218
Последний визит на сайт вчера
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адрес