41 250 $
721 $/м²
поліська, 2Б
57.2 / 27 / 23 м²
поверх 2 з 5
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників вільне планування
сьогодні
3 тиж. тому
33 (сьогодні 5, вчора 0)
Опис
Житловий комплекс «SOFI HOUSE» - це будинок клубного формату в ближньому передмісті Києва Софіївській Борщагівці. Сам будинок складається з двох секцій по 5 поверхів, фасад приваблює спокійною колірною палітрою, панорамними вікнами та відсутністю зайвих елементів декору. В будинку всього 100 квартир, що створює приватну ексклюзивну атмосферу. Майбутнім мешканцям пропонують квартири від 29 кв.м. В наявності є квартири на першому поверсі з власною терасою - обладнайте простір перед своїм будинком на власний розсуд. Кожна квартира укомплектована опаленням та підігрівом води від індивідуальних газових котлів, якісними металевими вхідними дверима з МДФ накладкою з обох сторін, енергоощадними вікнами з шестикамерним профілем, що забезпечують високий рівень інсоляції приміщень і комфортну температуру при невеликій вартості опалення.

Однією з переваг ЖК «SOFI HOUSE» є закрита територія, захищена від транспорту і сторонніх відвідувачів, що охороняється 24/7. Для того, щоб мешканці почували себе у безпеці і були впевнені у збереженні свого майна, в комплексі встановлені системи відеоспостереження. Для авто передбачений впорядкований гостьовий паркінг на 10 паркомісць в межах зовнішнього периметра будинку.

Інфраструктура

Клубний будинок «SOFI HOUSE» розташований у Софіївській Борщагівці, на відстані 4 км до Києва, До найближчих станцій метро їхати лише 15 хвилин. Поряд дві станції метро - Академмістечко та метро Житомирська. Зручна транспортна розв'язка дозволяє легко доїхати до міста Київ, як на власному автомобілі, так і на громадському транспорті, що важливо, для тих, хто працює в столиці.За 5 хвилин пішки зупинка автобусних маршрутів №374, №742, №769 та №796, які підвозять до станцій метро «Виставковий центр», «Академмістечко» та «Нивки».

Навколо ЖК «SOFI HOUSE» активно зростають нові житлові комплекси, завдяки чому район Софіївська Борщагівка активно розвивається. Поруч розташовані всі необхідні для комфортного життя інфраструктурні об'єкти. Близько 2 хвилин пішки до найближчого супермаркету «THRASH!», 10 хвилин до ТРЦ «EUROпарк» з супермаркетом«Сільпо», бутиками, магазинами техніки, спортивних та дитячих товарів, різноманітними сервісами, зоною фуд-корту, кінотеатром «FILMAX», сімейним парком розваг «KIDS LAND». Поряд знаходяться магазини «Будівельний Двір» і «Unit B», де можна придбати все необхідне для ремонту. Дорога до гіпермаркету «FOZZY Вишневе» займе 12 хвилин на авто. В окрузі достатньо і навчально-виховних закладів для дітей.

За 4-5 хвилин на автомобілі працюють приватні дитячі садочки «5 сов», «Умка Гранд», «Левенятко», «Мама Маша», «Веселка», «FunKids» та творча Студія "Акварелька". До приватної школи «Нова ера» автомобілем 6 хвилин, до початкової школи «Софія» та Софіївсько-Борщагівського ліцею 7 хвилин. Для позашкільних занять в окрузі є музичні школи, школи іноземних мов тощо.

Якщо необхідна медична допомога, то в окрузі розташовані лікарня, дитяча поліклініка, амбулаторія сімейної медицини та декілька приватних медичних центрів.

На тренування до найближчого від комплексу фітнес-клубу «Workshop Fitness Club» — 11 хвилин пішки, до студії фітнесу «ASAP»та фітнес-клубу «Каста Петровський Квартал» — 4 хвилини автомобілем. Також недалеко розташовані перегоновий трек та футбольний стадіон.
Деталі
Будинок Будується - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Є газ. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел газовий. В квартирі є Лічильники. Загальний стан квартири - Від будівельників вільне планування. Прямий продаж, Вільна. Інтернет оптоволоконний. Без комісії
В квартирі є
  • Лічильники
THE Capital
Верифікований профіль
9
Років досвіду
16
Рекомендацій
3
Роки на сайті
Активних оголошень 18
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 12093
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса