67 000 $
825 $/м²
81.2 / 51.2 / 9.7 м²
этаж 9 из 9
Украинский кирпич
Раздельная
Незаконченный ремонт
1 нед. назад
1 мес. назад
69 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Продаю квартиру загальною площею 81,2 кв м знаходиться на 9 поверсі 9-поверхового будинку. Квартира з роздільним плануванням, великою кухнею і вітальнею, просторим коридором, лоджією і балконом. Виходить на схід, захід і північ. Чудові види з вікон на все місто, можливість насолоджуватися заходами і сходами сонця.

Санвузол роздільний зі свіжим ремонтом і новою сантехнікою. Замінені всі комунікації, проведені нові лінії електромережі під бойлер, пральну машину й інші електроприлади, встановлені витяжні вентилятори.

Велика тепла суха засклена лоджія простягається на дві кімнати, можна виділити під робочу зону. Є відкритий балкон з вітальні, де можна поставити стільці, вирощувати рослити і насолоджуватися видом.

По квартирі замінені батареї, стіни підготовлені під фарбування або поклейку шпалер, всюди натяжні стелі, встановлені лед-люстри і точкові світильники.

БЕЗ КОМІСІЇ, МОЖЛИВИЙ ТОРГ І ПРОДАЖ ПІД Є-ОСЕЛЮ
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 4 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Есть газ. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. В квартире есть Счетчики. Общее состояние квартиры - Незаконченный ремонт. Прямая продажа. Интернет оптоволоконный
В квартире есть
  • Счетчики
Світлана
Світлана
Собственник
Верифицированный профиль
5
Месяцев на сайте
Активных объявлений 2
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Планировка
4 роздільних кімнати, простора кухня, роздільний санвузол. Є багато можливостей для перепланування.

Дом и двор
Цегляний будинок 1979 року в хорошому стані. Оновлена покрівля даху, лоджії і балкону. Надійний ліфт, приємний під'їзд, на поверсі нещодавно зроблений ремонт. Затишний тихий двір з дитячим майданчиком і зеленню, є паркувальна зона біля будинку.

Инфраструктура
Розвинена інфраструктура: поряд державні і приватні садочки та школи, супермаркети, кав'ярні. До центру міста 5 хв пішки, до набережної 10 хв пішки, у 5-ти хвилинах ходьби різні зупинки громадського транспорту.

История изменения цены
10.08.2024 - 1 500 $ 67 000 $
03.08.2024 - 500 $ 68 500 $
11.07.2024 69 000 $
Адрес
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.