75 000 $
497 $/м²
Зарічна
151 / 40 / 19 м²
3 поверхи
1 сот
Таунхаус
4 кімнати
Від будівельників (з обробкою)
1 день тому
1 міс. тому
17 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продаж трьох поверхових Таунхаусів в приміській  лісопарковій зоні 151 кв.м з чудовою локацією в 10 хвилинах від траси Київ-Чоп (Житомирська траса). А тако до 10 хвилин їзди станції метро Житомирська. Це чудовий  будинок з двориком та власним мостиком через річковий канал, мостики через канал планується до кожного будинку,  чудовим краєвидом  що розташований в с. Стоянка, вул. Зарічна.
Загальна площа житлового будинку 151,52 кв.м.
1-й поверх 48,61 кв.м
2-й поверх 55,76 кв.м
3-й мансардний 47,15 кв.м
Електроенергія 3 фази 10 кВт.
Вода власна свердловина.
Опалення газ.
Каналізація централізована.
Оформлення: Купля-продаж земельної ділянки та купля продаж будинку.
Ексклюзивні  Таунхауси " LaryLand".
Актуальні сьогодні для перегляду та продажу:
- 85000 $ за крайній та кутовий.
- 75000$ за середні.
А також пропонуємо до вашої уваги варіант за 65000$.
Перегляд в будь який зручний для вас час, та з приводу додаткових питань  звертайтесь з радістю відповімо та покажемо вам наші чудові варіанти для вашого комфортного та щасливого життя. За телефоном:
[телефон скрыт]Ірина
[телефон скрыт]Наталія
[телефон скрыт]Ірина
Деталі
Таунхаус, 3 поверху, 4 кімнати. Матеріал стін - газоблок, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - монолітний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 1 сотка. Вид з вікон на ріку, у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 2 км метрів. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газова колонка. Опалення котел газовий. У будинку 2 роздільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніки немає. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері дерев'яні, сходи залізні. Немає покриття підлоги, підігріву підлоги немає. В будинку 2 балкони. Тип кухні - кухня-студія. Вікна металопластикові, нові. Є дах. Тип огорожі - дерево. Централізована каналізація. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Від будівельників (з обробкою). Поруч є зупинки, річка / озеро, ліс. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Прямий продаж. Нові. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін
Ірина
Ірина
Власник
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 3
Останній візит на сайт 1 день тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
с. Стоянка, Зарічна