930 000 $
930 $/м²
Ірпенська
ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ
1000 / 430 / 30 м²
3 поверхи
30 сот
Будинок
6 кімнат і більше
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 міс. тому
50 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
Пропонований будинок - садиба проектувалась та будувалася для проживання та відпочинку великої родини з можливістю автономного проживання батьків або сім'ї старших дітей. Будівництво велося три роки з 2003 по 2005 роки, з дотриманням усіх технологій переважно природних та екологічно чистих матеріалів, з великим запасом міцності. Зручність транспортної розв'язки, географічне розташування, інфраструктура дають змогу поєднувати роботу у столиці з відпочинком на природі у своїй зоні комфорту.
Садиба включає дві ділянки землі 14+15 соток, в кооперативі, що охороняється, три основні приміщення і кілька допоміжних загальною площею приблизно 1200 м.кв.

Основний будинок має чотири поверхи, де другий та третій житлові, перший – технічний, допоміжний, четвертий – ігровий.
Загальна площа приблизно 430 кв.

ОСНОВНИЙ БУДИНОК
1 ПОВЕРХ - гараж, гардеробна, винотека, комора, пральна, сауна, кімната відпочинку, санвузол
2 ПОВЕРХ - вітальня, ігрова, передпокій, кухня-їдальня, санвузол
3 ПОВЕРХ - спальня, кабінет, дитяча, вбиральня, 2 санвузли, коридор, сходи
ГОРДАК-ЯХТА - обладнаний в романтичну ігрову кімнату-яхту зі штурвалом, таємними кімнатами та кондиціюванням

ГОСТЬОВИЙ БУДИНОК
Три поверхи (перший технічний цокольний, два житлові, + гараж, міні-квартира для персоналу, прибудована майстерня, дров'яний склад), Вітальня, їдальня-кухня, спальня, спальня-кабінет, ігрова кімната, 2 вбиральні, 2 санвузли, комори, га , приміщення для персоналу

Одноповерхове приміщення із технічним підвалом для обслуговування басейну із загальною площею 250 м.кв.
Для прийому гостей, крім будинків, барбекю обладнана кімната-паб з теплою підлогою, кондиціюванням, проведеною гарячою водою та зручними меблями.

В окремому приміщенні знаходиться більярдний зал з каміном, кондиціюванням та теплими підлогами. Стіл великий, для більярда, виготовлений на замовлення майстрами. Так само в приміщенні знаходяться критий басейн з фільтрацією води киснем, з джакузі, водоспадом і потужним протитечією.
Тут же нова фінська сауна на дровах та інфрачервона кабіна на 2 особи.

4 гаража - 2 в будинках і 2 в окремому приміщенні
Барбекю має підведену воду, піч із мангалом, банкетний стіл на 8-10 чол. А також художньо оформлене приміщення з телевізором та диванами. Загальна площа близько 80 кв.
Для спокійнішого відпочинку є тінистий майданчик з фонтаном, перголою і гойдалками.
Для активного часу проведення садиби передбачено спортивний вуличний майданчик з тренажерами, приміщення з тренажером у приміщенні, у підвалі гостьового будинку обладнано зал для настільного тенісу або ігрова.

На території є тенісний корт із спеціальним покриттям.

Уся територія озеленялася згідно з проектом ландшафтною фірмою. Концепція передбачала максимум вічнозелених дерев, розарій, багато кольорів та газон.
Також щорічно висаджуються сезонні квіти у горщики зі спеціальним кріпленням.

Для економії, розширення лімітів та зручності експлуатації договору з електро та газопостачання розділені на два будинки та два лічильники. До будинку підведено кабелі з різних підстанцій, з лімітом 15 та 10 кВт, відповідно.

Водопостачання походить із власної свердловини глибиною 76 метрів з водою, яка перевищує за якістю всі показники (аналізи води поводилися регулярно). У садибі є дві котельні, де відбувається подальше доочищення води, через систему підібраних фільтрів. Також у будинках є на кожній кухні система зворотного осмосу.

Теплопостачання здійснюється через теплі підлоги та батареї з двох котелень, з основними та резервними газовими чеськими котлами, будинки обладнані покімнатними температурними регуляторами та загальним комп'ютером, що враховує всі погодні та індивідуальні фактори.

Зливова підземна каналізація відводить воду від водостоків та з території у меліоративний канал.

Полив здійснюється зі свердловини вночі, автоматично через систему, що охоплює всі 30 соток території.

Домашня каналізація включає два септики, з подвійними бетонованими накопичувальними ямами на 8 м. куб., які чистяться 1-2 рази, що приїжджає за дзвінком спеціальною технікою.

БЕЗПЕКА
- Кооператив, в якому знаходиться будинок, обгороджений по колу високим парканом із відеоспостереженням. Оточений ровом та містком, на якому встановлено шлагбаум.
- На в'їзді до кооперативу встановлено: цілодобовий пост з охороною та можливістю виклику оперативної групи.
- Будинки обладнані: камерами спостереження, сиренами, прожекторами освітлення, переговорними пристроями з моніторами, ґратами, жалюзі, дверима підвищеної міцності, з подвійними сейфовими замками із засувами.
- Крім того, є 4 кнопкові пульти з викликом збройного вбрання поліції.

У садибі існує запасна котельня з двома імпортними твердопаливними котлами та газовий автоматичний генератор на 15 кВт

Будинок-садиба знаходяться у с. Стоянка, Києво-Святошинського р-ну Київської обл. Географічно це район заплави річки Ірпінь, в безпосередній близькості до лісів зеленого поясу м. Києва у трикутнику, що утворюють Брест-Литовське шосе, дорога на Ірпінь та, власне, річка Ірпінь.

Від міської межі (КП на Житомирській трасі) – 1 км. Від Окружної дороги – 7км. Від Головпоштампту м. Києва - 18 км. Це найближче селище по прямій від Києва. У той же час він знаходиться в півкілометрі від траси і торгового центру в закритому кооперативі з 8 будинків, які обжиті.

У кооперативі налагоджено охорону, відеоспостереження, вивіз сміття, освітлення та прибирання снігу.

Окрім зручної транспортної розв'язки та близькості Києва, поряд з будинком знаходиться 5 універсальних мережевих магазинів різного рівня: «Вайнтайм», «Сільпо», «Мегамаркет», «Фора», «АТБ». Також поруч ресторани, магазин будівельних матеріалів, хімчистка, автотовари, ринок, товари для свійських тварин, саду та городу, автомийки, заправки, тобто. Майже все, що необхідно для життя, не виїжджаючи в місто.
Деталі
Будинок, 3 поверху, 6 кімнат. Площа ділянки 30 соток. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Торг доречний, Прямий продаж, Вільна, Ексклюзивний договір. Є автономна електроенергія - генератор, акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет оптоволоконний. Без комісії
THE Capital
Верифікований профіль
5
Років досвіду
3
Місяці на сайті
Активних оголошень 10
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 9806
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
с. Стоянка, Ірпенська