139 000 $
1 328 $/м²
Шевченка
ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ
104.7 / 59.9 / 15.1 м²
1 поверх
27 сот
Будинок
5 кімнат
Євроремонт
сьогодні
5 міс. тому
241 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Без%Продаж будинку на центральній вулиці села Тарасівка у Фастівському районі,поряд із Бояркою.Приємне розташування в селі,оточеному природою надає можливість насолоджуватися тишею та спокоєм поза міським шумом.Ви купуєте не лише площу будинку,а й радість відпочинку на природі щодня.На 27 сот землі розташований світлий,просторий будинок в чудовій атмосфері фруктового саду(яблуні,вишні,сливи...), кущі різних ягід(малина,смородина,порічка,ожина...),особистий газон та місце для вирощування квітів.Місце для гри дітей та можливість заводити домашніх тварин.Світлий,пятикімнатний, просторий з сучасним ремонтом будинок: три окремі мебльовані кімнати, кімната з диваном та телевізором,кабінет, кухня укомплектована меблями та побутовою технікою(холодильник,газова плита, посудомийна машина, бойлер) це місце де ви проводите більше свого часу,тож все продумано до дрібниць,сумісний санвузол,просторий коридор з шафою купе, веранда. Є допоміжні приміщення:літня кухня,підвал,двох поверховий гараж,сарай,своя свердловина,вигрібна яма, газове опалення. Велика земельна ділянка дозволить втілити мрії про великий сад та надасть можливість побудувати ще один будинок (за потреби). Розвинена інфраструктура в селі-наявність магазинів супермаркети,ж\д станція,школа, дитячі садки. Поряд знаходиться ліс та озеро де можна прогулятись пішки після виснажливого дня, відпочити з родиною,друзями,покататися на велосипедах,половити рибу. Приязні сусіди. Зручна розв"язка:декілька доріг у напрямку Києва-дозволить Вам швидко дістатися до місця роботи або інших цікавих місць у столиці,а також швидко повернутися додому.Не втрачайте часу та моменту,щоб стати власником цього прекрасного будинку в селі Тарасівка!Для перегляду та детальної інформації телефонуйте.[телефон скрыт]
Деталі
Будинок, 1 поверх, 5 кімнат. Фундамент будинку - залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 27 соток. Висота стелі 2.9 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 15км метрів. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел газовий. Роздільний санвузол, туалет / ванна. Сантехніка нова. Проведені чорні труби, нові. Вхідні двері дерев'яні, немає сходів. Покриття підлоги - ламінат. Тип кухні - кухня-їдальня. Стіни шпалери. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері типові, нові. Покриття даху - шифер. Є огорожа. Підвал розташований окремо. У будинку є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Лічильники, Посудомийна машина. Своя каналізація. На території ділянки є гараж, сад, город, прибудова. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Євроремонт. Умови звільнення по домовленості. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, річка / озеро, ліс. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Нові. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
Верифікований профіль
1
Рік досвіду
1
Рекомендація
1
Рік на сайті
Активних оголошень 6
Ексклюзивних об'єктів 1
Рекламна активність 5767
Останній візит на сайт 2 дні тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Планування

Будинок і двір

У будинку є
  • Посудомийна машина
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Історія зміни ціни
19.04.2024 - 1 000 $ 139 000 $
08.02.2024 - 500 $ 140 000 $
10.12.2023 - 3 000 $ 140 500 $
23.11.2023 143 500 $
Адреса
с. Тарасівка, Шевченка