76 000 $
1 045 $/м²
72.7 / 37 / 25 м²
поверх 16 з 16
Бетонно монолітний
Роздільне
Незавершений ремонт
3 дні тому
2 тиж. тому
21 (сьогодні 2, вчора 1)
Опис
Терміново! Без комісії! Можливий торг!
Квартира у найкращому житловому комплексі міста Тернополя! Знаходиться на найвищому поверсі з найкращим краєвидом на все місто та озеро! Зручне розташування в центрі, все у пішій доступності.

Дизайн квартири виконано з урахуванням найдрібніших деталей. Простора кухня-їдальня площею 25 м²; великий гардероб, просторі та світлі кімнати. Вітальня та спальня з панорамними виходами на лоджію, де зручно розмістити до 4-х крісел з видом на місто!

Лоджія та обидві кімнати з видом на південь, що забезпечує постійне проникнення сонячного світла та тепла. Вітальня та кухня з видом на захід, парк Топільче та Тернопільський став.

В квартирі вже проведено опалення, є колектор на 8 виходів (7 з них - радіатори, 1 - рушникосушка у ванну кімнату), труби преміум класу REHAU. Міжкімнатні стіни збудовані відповідно до проекту, додатково зроблена шумоізоляція. Висота стелі - 2, 70 м, всі вікна - панорамні.

Ця квартира - ідеальний вибір як для особистого проживання, так і для здачі в оренду.
Площа до метра підходить для кредитування програмою "єОселя" для сім'ї з 2 осіб!
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення автономне. Загальний стан квартири - Незавершений ремонт. Торг доречний, Терміново, Прямий продаж. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Сергій
Сергій
Власник
Верифікований профіль
2
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.