205 000 $
976 $/м²
Шевченка, 86
Комісія 5% єОселя
210 / 70 / 30 м²
2 поверхи
15 сот
Будинок
4 кімнати
Чудовий стан
2 дні тому
4 міс. тому
25 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Якщо Ви втомилися від міської метушні, є бажання насолодитися чистим повітрям, тоді цей варіант ідеально підійде для Вас! Пропоную купити будинок за 15 км від Харкова в селищі Васищеве. Будинок оточений віковим сосновим лісом, в якому навпроти був розташований будиночок відпочинку Шаляпіна. 300 метрів до річки Уди з прекрасною рибалкою. Будинок побудований у 2017 році з використанням екологічно чистого та енергоефективного кримського ракушняка, утеплений мінеральною ватою (150 мм), облицьований царською тавровою цеглою. Периметр домоволодіння повністю обгороджений парканом із клейменої царської цегли. Електрика 380 вольт (3-х фазний лічильник день/ніч), автономно обладнаний італійським генератором на 8,5 кВт із паливом газ/бензин. У будинку є всі види опалення: газовий і твердопаливний котел, а також електро підігрів підлоги. Дах з фінської металочерепиці. Перший поверх: велика кухня поєднана з вітальнею з системою домашнього кінотеатру, санвузол з душовою кабіною, побутова-пральня з пральною і сушильною машинами, топкова. Другий поверх: гардеробна, три спальні кімнати, одна з яких має балкон з чудовим краєвидом на подвір'я, басейн та на ліс, санвузол з ванною та фітобочкою із закарпатської цілющої деревини. Сантехніка grohe.Є величезне горище і мансардне приміщення з можливістю перепланування.Автономна свердловина, система відеоспостереження, підключений до охоронної сигналізації "Охорона і безпека", оптичний інтернет 300 мб/с. Загальна площа будинку 210 кв. м. Земельна ділянка 15 соток, виконано ландшафтний дизайн із системою автономного поливу, а також найкрасивішим 10-тонним каменем із Закарпатських гір. На ділянці ростуть ексклюзивні декоративні рослини, яким понад 30 років. У центрі ділянки розташована зона відпочинку з басейном розміром 4*9 метрів і системою протитечії потужністю 60 куб/год, а також Слов'янським тандиром.
Веранда зі стаціонарними мангалом з шамотної царської цегли і коптильнею, а також піччю на дровах для приготування домашнього кулешу та юшки. веранда обладнана тентом. на ділянці є вольєр з двома великими утепленими будками для собак, а також стаціонарні господарські приміщення, одне з яких раніше було будинком для спортивного коня. є великий бетонно-цегляний погріб круглої форми для зберігання вина і домашньої консервації. Будинок продається з усіма меблями і технікою. Васищівський ліс - це мальовниче улюблене місце харків'ян, де ви можете прогулятися, подихати цілющим хвойним повітрям, зібрати безліч білих грибів, маслюків і суниць, а також приділити час своєму здоров'ю пробіжками і велопрогулянками. Прогулявшись 3 км лісом, ви зможете відпочити на Безлюдівському пляжі "Небо". Будинок заряджений винятково позитивною енергетикою. Вартість 205000 у.о. Поспішайте першому покупцеві готові добре поступитися.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 4 кімнати. Площа ділянки 15 соток. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел комбінований. У будинку є Телевізор, DVD програвач, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Сигналізація, Душова кабіна, Посудомийна машина. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Чудовий стан. Торг доречний, Ексклюзивний договір. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Комісія за послуги 5 %
У будинку є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • DVD програвач
  • Телевізор
Верифікований профіль
12
Років досвіду
10
Років на сайті
Активних оголошень 21
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 690
Останній візит на сайт 2 дні тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
смт. Васищеве, Шевченка, 86, 6325156400:00:007:0120 кадастровий номер