140 000 $
1 176 $/м²
Озерна
Комісія 2.5%
119 / 50 / 24 м²
2 поверхи
12 сот
Будинок
3 кімнати
Євроремонт
5 днів тому
2 тиж. тому
24 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
Продаж будинку у с. Велика Олександрівка, Бориспільський р-н, Київська область. Будинок готовий до проживання, мебльований та обладнаний усім необхідним.
На території 11,9 соток розташований основний 2х поверховий будинок 119м2 з євроремонтом в стилі классика, на підлозі соснова дошка 3.5 см на керамзитній підлозі, сходи в будинку дубові, вікна металопластикові,телебачення,супутникова антена і т2, дах металочерепиця утеплена мінеральною ватою,земельна ділянка правильної прямокутної форми,власна терраса загальною площею 9,2 м2,на підлозі плитка, огорожена виноградом, є літні меблі.
Опалення дров'яне, груба, на якій можна готувати,є лежанка,є конвектори для міжсезоння.
Погріб бетонний вхід з будинку,можна використовувати,як укриття,висота 2 метри, 2.5×2.5, потужність електроенергії 10кВт, септик на 3 кільця.
Стіни газоблок 40см товщина утеплювач пінопласт, разом більше 55 см, власна свердловина 24 м,встановлений фільтр,питна вода хорошої якості.
Будинок повністю мебльований та укомплектований:
-вбудована кухня;
-двоспальне ліжко дерево дуб;
-два двоспальні дивани;
-шафа у вітальні;
-Спальний гарнітур з дуба;
-велика шафа,ліжко, 2 тумби та комод;
- техніка;
1й поверх будинку висота стелі 2.80, загальною площею 61,4м2,велика кухня-вітальня – 23,4м2,санвузол суміщений- 4,1м2,плитка,ванна,бойлер, металеві грати на вікнах.
2й поверх будинку загальною площею 57,6м2,повноцінний, висота стелі 2.65, санвузол суміщенний 4,5м2, з вікном, підготовлений до укладання плитки (кахель для стін, рукомийник, змішувач в наявності,залишається покупцю у подарунок), всі виводи під воду та каналізацію вже є.
На поверсі простір для 2х спалень, та окрема велика кімната для гардеробної або для дитячої. І балкон, санвузол Можна зробити третій поверх на чердаку будинку, обладнати кімнату для відпочинку, кабінет,додаткове місце зберігання ,ігрову кімнату для дітей за бажанням.
Окремо на території є:
-літня кухня – загальною площею 12м2 з 2ма металопластиковими вікнами,вбудованою кухнею,газовим балоном,плитою,бойлером на 30літрів, м’який куточок,розкладний стіл, на полу лінолеум, окремий септик, металеві двері,дах з метало черепиці, в літній період можна використовувати,як гостьовий будинок.
-сарай площею 9м2;
-санвузол окремий,літній душ,туалет;
-лазня -10м2 з 2ма вікнами, каміння спеціалізоване,лазня нагрівається швидко,стіни дерев’яна вагонка,на підлозі плитка,є душ з можливістю підключення бойлера,всі виводи є, кімната відпочинку, та окремий септик.
-альтанка загальною площею 10м2 з навісом з профнастілу, на підлозі плитка, плетучий виноград ,окремо виведені вода та каналізація, поруч мангал.
- сортові плодові дерева та кущі, ялівці, 4 види сортового винограду.
Ворота розпашні, територія огорожена парканом з профнастилу та сітки рабиці.
Поруч магазини, кафе, супермаркет Фозі.
Зручна інфраструктура та транспортна розв'язка,маршрутка №787 з метро Харківська,15 хвилин до Києва до метро Бориспільська.
Електричка від центрального залізничного вокзалу, і від жд станції Дарниця, їхати 20 хвилин, 15 хвилин пішки.

Можливий продаж по програмі Є Відновлення,житло для ВПО та військових (постанова 280).

комісія 2,5%
Деталі
Будинок, 2 поверху, 3 кімнати. Матеріал стін - пінобетон, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - дерево. Під'їзд до будинку - грунт. Площа ділянки 12 соток. Висота стелі 2.8 метра. Планування кімнат Роздільне. Газ на вулиці. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення пічне. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, в нормальному стані. Вхідні двері броньовані, сходи бетонні. Покриття підлоги - дерево. В будинку 2 балкони. Тип кухні - кухня-студія. Стіни фарба. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Покриття даху - металочерепиця. Є огорожа. Будинок побудований в 2014 році. Своя каналізація. На території ділянки є баня, сад, город, прибудова. У будинка 1 власник, частка власника повна. Загальний стан будинку - Євроремонт. Поруч є зупинки, супермаркет, школа, дитсадок, розважальні заклади. Документи на будинок: договір дарування. Сантехніка нова. В нормальному стані. Зовнішнє утеплення стін. Комісія за послуги 2.5 %
Верифікований профіль
20
Років досвіду
9
Років на сайті
Активних оголошень 5
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 3444
Останній візит на сайт 2 дні тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.